perjantai 30. syyskuuta 2011

Taitavat koirat!

Käytiin eilen Tiinan ja Riikan kanssa treenaamassa tokoa ennen agitreenejä.

Oli jälleen tihkusadetta, mutta mikä mahtavinta - Nala alkaa oikeasti toimia sateella ja märälläkin! Ihanaa! Seuruu oli ookoota, kunnes ruvettiin tekemään siirtymiä, jotka ovat nyt todella seuraava treenimme, kun päästään huomenna Salmen tunnille..

Jäävistä seisominen ja maahanmeno on ookoot, ja istuminenkin onnistuu vielä BH:n jäljiltä, jos vaan hidastaa vauhtia, mutta nopeammasta vauhdista ei toivoakaan onnistumisen kanssa.

Luoksetuloa tehtiin takapalkalla, koska ei oltu tehty kokeen jälkeen ja haluan sen edelleen jatkavan hyviä stoppeja ja olihan ne nappisuorituksia <3
Kaket tehtiin ja ne oli super!

Ruutua tehtiin ekalla kerralla kipolla kaukaa, ja tämän jälkeen aavistuksen verran lähempää ilman kuppia ja ekalla oli vähän hukassa ja steppasi, mutta sitten toinen oli aika nappi :) Lopuksi siirtoja ruutuun joka reunalta :)

Mila teki seurausta ja mielestäni paikka alkaa rauhoittua pikkuhiljaa, eli hyvin vähän aaltoilee sivuttain :) Jäävistä seisominen ja maahanmeno olivat hyviä ja melko topakoita :) Luosetuloa stopilla tehtiin n. 4-5 metristä kädellä ja suullisella käskyllä ja se toimi! :) Jatketaan pari toistoa ensi kerralla ja pidennetään 6-7 metriin :)

Kaukoissa oli ihan hyviä vaihtoja, kerran siirsi takajalkoja maahan-istu -vaihdossa.

Paikkamakuu piilossa. Tosi rauhassa oli paikallaan, mutta se oli tarkkaavainen kuitenkin :)

Tokotreenien jälkeen Nemon agitreeneihin:

Alku meni kutsumalla. Putken ja 4:n väliin tein persjätön ja työnsin 4-esteelle. 5-esteellä tein jaakotuksen. 7-9 -esteet pyörityksellä 9-10 väliin takaaleikkaus, mikä on alkanut tosi nätisti onnistua Nemolta! Sille on selkeästi mennyt päähän idea, tai sitten sen esteitsevarmuus on kasvanut :)

13-14 putket tein putkien alkupäässä eli lähetin 13-putkeen ja jäin 3-putken eteen vetämään - säästyi juoksemiselta :D

15-17 putken puolelta ja keskimmäiselle hypylle saksalainen mukautettuna :) Tämä oli ehdottomasti minulle haastavin -ekalla kerralla kaaduin ja sitten ongelmana oli, että olin turhan kaukana hypyistä. Noh, onnistui sekin lopulta.

Ekalla kerralle kepeillä kävi katsastamassa maassa ollutta numeroa, mutta toisella kerralla haki tosi nätisti ja suorittikin nätisti..

A:lla oli ihan kivat stopit, mutta pitäisi käydä tekemässä puomia ja keinua ehkä huomenna pari kerta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti