torstai 8. syyskuuta 2011

Ei mulla muuta, mutta Nalan luoksetulo toimii!!

Jooh, tehtiin Nalan, Milan ja Nemon kanssa lyhkäiset kotitokotreenit. Nalan kanssa harjoiteltiin lähtöjä, joissa Nalan pää oli edelleen pääsääntöisesti alhaalla. Oli siellä joitain hyviäkin kontatkihetkiä, mutta pääsääntöisesti huonoja lähtöjä -> jatketaan harjoituksia! :)

Jäävät oli hyviä.. ja sainpa kerran Nalan kääntymäänkin seisomisessa, mutta nyt en tajua, mitä tein erilailla, sillä nyt Nala pyöräytti toiseen suuntaan, mitä ei ole taas koskaan tehnyt.. Noh, pääasia, että pääsin korjaamaan! :)

Luoksetuloa tehtiin kolme kertaa. Ensiksi jätettiin nami taakse ja Nala sai aloittaa hakemalla sen ja sitten tulla luokse - hyvä stoppi. Tämän jälkeen keskimmäisellä kerralla tein koirakokeen ja sanoin saman "jätetään tähän" ja heilautin kättä samalla tavalla taakse, minkä jälkeen liikuttiin eteenpäin ja suoraan kutsu ja stoppi - ja hyvä! Viimeisellä kerralla samalla tapaa kun ekalla - hyvä stoppi :)

Nouto hyvä, vaikka koira meni tiellä juuri samaan aikaan ja pidin kauan perusasennossa.

Kaket JES!

Sitten tehtiin edessä istumista hyppyä ajatellen ja se oli Nalan mielestä hirveän vaikeaa! :D

Mila teki seuruuta, liikkeestä istumista ja maahanmenoa, kaukot ja luoksetulon lähistoppeja. Seuruu ihan kivannäköistä, liikkeestä istuminen onnistuu, kunhan annan Milalle reilun avun vielä, liikkeestä maahanmeno hyvä! Kaukot alkaa pikkuhiljaa avautumaan Milalle :) Luoksetuloissa tehtiin ihan ookoo-stoppeja läheltä.

Nemo teki muutaman askeleen seuraamisia ja jääviä ja luoksetuloja. Ihana hömppä Nemo <3 Se on kovin innostunut tekemisestä, kun treenataan kotona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti