tiistai 6. syyskuuta 2011

JAT:n agilityjakso 2/11

Eilen maanantaina starttasi JAT:n jakso 2/11. Koulutan Sini-nimisen henkilön kanssa jaksolla jatko2-ryhmää ja treenaan Milalla mölliryhmässä ja Nemolla 1-luokan ryhmässä.

Eilen vedettiin Sinin kanssa ryhmä kahdestaan. Tuntui mukavalta ja innokkaalta porukalta :)

Radan lisäksi treenattiin puomi, pöytä ja kepit :)

Koulutuksen jälkeen oli Milan ryhmän vuoro, kouluttajana Kiia, joka koulutti viime jaksolla mua ja Nemoa.

Mila teki ihan kivat kepit. Keinuteltiin kolme kertaa ja vau, eihän se jännittänyt yhtään! Pureskeli hirveällä innolla mun sormia syödessään nakkia.

Puomilla vähän toikkaroitti, eli tuli läpi, mutta pysähtyi kontaktin alle. Hyviäkin suorituksia alkaa olemaan ja mielestäni on ihan hirveän kiva puoli se, että sillä on kova vire tehdä pelkkää puomiakin :)

Ensin rata 1-7. Halusin treenata takaaleikkauksena 3-5 -pätkän, mikä olikin aluksi hankalampi juttu, sillä Mila kyllä meni edestäni 3-esteelle, mutta sitten pyörähti aina ympäri. Parin "namitädin" avustuksella saatiin Mila tajuamaan idea ja hei, sehän onnistui! :) Vielä kun saadaan kokemuksen myötä Milalle vauhtia, niin siitä tulee todella upea agilitykoira! Puomilla haki vinostakin kulmasta hyvin nousukontaktille! Pari kertaa tosiaan räväytti puomilta pitkäksi, mutta selvästi huomasi tehneensä virheen.

Radalla A-F halusin harjoitella vastakädellä vientiä houkutusputkella ja Milalle toimi todella hyvin, ihan kuin Nemollekin :) Lisäksi tein persjätön D-E -väliin, hyvin meni! Jes! Kivat treenit oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti