perjantai 23. syyskuuta 2011

Viimeiset voitelut viikonlopun koetuksille

Parina päivänä olen tehnyt Nalan kanssa pientä ja lyhyttä treeniä usein palkkaamalla. Toivottavasti on apua lauantaiksi.

Ihan hyvää työtä teki Nalal eilenkin siitä huolimatta, että satoi vettä ja oli maa märkä. Käytiin treenailemassa Killerillä kera Miian ja Tytin aloittaen suoraan paikkamakuulla. Huomasi, että Nala oli otettu suoraan autosta paikkamakuuseen, mitä pitäis välttää, koska pää heiluu enemmän, maahan meni vasta kolmannella käskyllä, mikä ehkä johtui maasta? Hyvin pysyi maassa liikuttamatta tassuja, mutta pää pyöri vähän väliä ja kerran haistoi maata. Nyt en ennen kisoja halunnut puuttua asiaan, vaan palasimme koirien luokse, kun olivat rauhallisia. Pieniä juttuja oli, joista en tykännyt esim seuraamisessa jätätti, piti kyllä kontaktia. Luoksetulo on nyt monena päivänä ollut todella hyvä, oon siis oikeasti tykännyt siitä.. Tälle todella peukutan lauantaina!!

Kaukot meinasi hajota keskiviikon omissa treeneissä, kun Nala tarjosi ekalla kerralla sitä seisomista, nätisti nousi seisomaan, mutta harmi vain kun tarvittiin sitä istumista.. Noh, eilen Killerillä tehdessä teki hyvät kaukotkin. :) Jäävätkin oli napit!

Mila teki seurausta. Alussa haahuilua, mutta liikehdintä rauhoittui ja pysyi nätisti lopussa hyvällä paikalla. Täyskäännöksessä edelleen irtosi alussa, mutta hetken harjoiteltua 90-asteen käännökset ja täyskäännökset alkoi sujua ihan hyvin.

Kaukot oli tosi hyvät, pysyi hyvin paikoillaan! Ei yhtään steppausta, ja kesti hyvin, että tulin sivulle koskemaan pyllyyn.

Luoksetulossa alkoi täpököityä stopit, mutta vielä näitä!

Nemon kanssa treenattiin eilen agia Ainon kouluttamana ja rata näytti tältä. Alussa Nemo paineistui alun jätöstä ja alku meni jotenkin tosi plörinäksi.. Noh, uusi startti ja lähdettin vauhdilla. Tehtiin alussa pätkitellen rataa 1-4, 1-7, 1-10, 12-16, 10-16 ja viimeisenä koko rata. Nemo teki ihan superhyvin radan ja haki UPEASTI jokaisen pimeän putken pään ja 10-putkeen heittäessä pystyin jäämään puoleen väliin putkea takana ja Nemo lähti itsenäisesti suorittamaan.

Koko rataa suorittaessa ainoa virhe tuli KESKELLÄ keppejä! Eli ei alussa! :) Mun pitäisi selkeästi alkaa luottaan tuohon valkoiseen superkoiraan, sillä siitä on oikeasti alkanut tulemaan aika pätevä neiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti