torstai 15. syyskuuta 2011

tokotusta-tokotusta...

Tiistaina tein Nalan kanssa kaverini Hannen parkkiksella Nalalle "kokeenomaisen" treenin.. ja huomasi, että Nala otti sen hyvin itseensä, että kun oli intoa piukeena menossa tapaamaan koirakavereitaan, niin joutuikin töihin.. Diiva!

Seuraaminen oli ihan ookoo, ihan ookoosti on alkanut pysyä kontakti.

Liikkeestä maahanmeno - seisoi! :(

Luoksetulo - JES, JES ja JES! Niin että se onnistui kokeenomaisena ;)

Liikkeestä seis - JES!

Nouto - noh, se ei enää irtoo kapulalle :O Palautus ok

Kaket, ei mennyt maahan?? :O Näissä viimeisissä ehkä näkyi se mielenosoitus, että kun ei päässytkään heti kavereiden luokse.. höppänä!

Noh, palkkaus ja vielä liikkeestä maahan, luoksetulo palkalla, nouto ja kaket palkkauksilla.

Loppuun näyttelytreeniä Nalalle ja Milalle. Nalalla on kyllä upea "kehäkäytös" :) Milalla taas pöydällä huomasi, että se jännittää, jolloin takajalat harottaa rumasti. Muuten se nyt liikkuu suht nätisti :)


Eilen kotitokoja pääsääntöisesti Nalalle ja Milalle.

Nalalle seurausta. Hyviä pätkiä! Jäävät hyvät, peruuttaen tehtiin eri nopeuksilla myös jääviä ja hienosti meni :)
Luoksetulo JES! Nouto parempi, kaukot (ekalla seisominen) muuten hyvä! Ruutuun vähän haki, eli tällä kertaa ei oikein löytänyt ruutua tai sitten stoppasi itse aivan liian aikaisin.

Mila seuraus ok, jäävät ihan ookoo, peruuttamalla hyviä suorituksia ja Mila tulee nätisti keskellä edessä jo! :) Nouto SUPER, kaket SUPER!!! Upeaa!! Meillähän on AVO valmiina! :D ohoh! Ruutu ei oikein toiminut, otetaan namialusta tai jokin kuppi käyttöön?..

Nemo oli hirveällä sähläyspäällä, mutta se oli kuitenkin motivoitunut.. harjoiteltiin lähtöjä ja jääviä ja luoksetuloja jälleen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti