keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Training Tracks -tokot

Mun tytöt <3

Nala teki pientä treeniä suurilla palkoilla. Vähän oli pieniä puutteita, mutta pääsääntöisesti tykkäsin ihan hirveästi sen tekemisestä:

Välipalkoilla tehtyinä liikkeet
Paikkamakuu: viimeisenä, toisella käskyllä maahan - vähän haisteli ja pää pyöri, mutta olipa niin hurja trafiikki ja härdelli paikkamakuun aikana, että anteeksi annettakoon :D
Seuruu: Kontakti pysyi, ja paikkakin! Jes!! Upeaa seuruuta peräti :)
Liikkeestä maahan: Toisella käskyllä maahan
Luoksetulo: ensimmäinen viritys meni vähän plörinäksi, kun jutustelin liikkeeseen virityksen jälkeen, niin lähti mukaan. Toisella jätöllä tein koemaisesti ja upea stoppi!
Liikkeestä seisominen: pari steppausta, muttei paha
Nouto: JES
Kaukot: JES
Hypyssä: vähän sekoiltiin palatessa, kun Nala oli reunalla, ja olisi tullut nolla, kun ei tullut viereen. Tämän jälkeen onnistunut suoritus ja sitten loppuun vielä sellaista vaikeutettua hyppyä vähän väärästä paikasta avustettuna. Hannan vinkki oli, että sitten auttaa reilusti lisäkäskyllä, jos Nala meinaa mennä sivuun. :)
Hyvällä lykyllä voisi onnistua koe lauantaina. :)

Mila teki seuruuta, kakeja ja luoksetuloa ja paikkamakuun.

Seuruu oli ihan kivannäköistä. Täyskäännöksessä etääntyi vähän, joten vaihtoehtona olisi tehdä valssi päässä, jolloin ottaessa vasemmalla jalalla viimeisen askeleen, niin tämän jälkeen siirtääkin oikean takakautta ja vetää samalla olkapäistä taakse. Tai toisena vaihtoehtona tehdä seinän vieressä. Molemmat toimi ihan hyvin Milalle. Sinänsä tuo valssi vois olla parempi, jos vain itselle luonnistuu askeleet luonnostaan. :)

Kaukoissa Milalla oli vähän touhu päivä ja peppu ei pysynyt millään maassa! :( Virittelyyn otan ehkä pyllyn silittämisen, mitä käytän myös välipalkkauksissa. Kaket mielummin läheltä, jolloin enemmän onnistuneita suorituksia. Toiseksi palkkaus sivulta, jolloin ei yritä venyä mun suuntaan :)

Luoksetulossa palataan Milan kanssa käsistoppeihin ja ehkä otetaan käsistoppi muutenkin Milalle, jos tuntuu, ettei se kunnioita käskyä tarpeeksi. Se ei nimittäin yhtään reagoi käskyyn vaan vasta käteen. Mutta käsky pidetään joka tapauksessa mukana, niin saadaan samalla ruudun ja merkin stopit eteenpäin :)

Paikkamakuussa meni maahan hyvin ja jäi hyvin. Kerran haisteli maata ja pari kertaa pyöritteli päätä. Hannan ehdotuksena tehdään Milan paikkamakuusta sellainen, ettei siellä haistella maata, jolloin namit maahan ja Mila ei saa haistaakaan niitä. Takaisin tullessa namit kerätään ja palkataan sitten vasta. Nalalle kokeillaan samaa, mutta ei ennen kokeita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti