maanantai 19. syyskuuta 2011

Agilitykisoja ja mitteleitten erikoisnäyttelyitä

Oltiin lauantaina Tampereen Koiraurheilijoiden järjestämissä agilitykilpailuissa. Tuomarina toimi Kari Jalonen.


A-radalla (vasemmalla) Nemo lähti hyvin etenemään..Puomi oli melko hidas, mutta odotin kontaktia. Pituudella meinasin ohjata ohi, mutta Nemo korjasi itse nätisti. A:lla oli niin hirveä meininki, että turhaan liisi alasmenon ja tuli ihan Nemollekin yllätyksenä, sillä se tuli aika vauhdilla alas ja hyppäsi niin, että yhtäkkiä olikin maassa ja katsoi hädissään mua.. Noh, annoin jatkaa, koska se sillä ei ollut mahdollisuutta stopata oikealle kohdalle.. Kepeillä ohjasin ensimmäisen kerran vasemmalta puolen, mistä tuli virhe. Muutama sekunti yliaikaa, koska uudelleen aloittamisen kanssa meni jonkin aikaa..

Nalalla oli ihan TÖRKEÄN upea rata kokonaisuudessaan, mutta työnsin sen totaalisesti pituudelta ohi :( 5vp, mutta 1.sij!! :)

A-radan tulokset

B-radalla (oikealla) Nemo teki upean ja vauhdikkaan radan ja harmillisesti kepeiltä jälleen virhe.. Harmittavia virheitä noilla kepeillä tulee, vaikka treeneissä lähtee kerta toisensa jälkeen hyvin.. Noh.. ehkä se siitä. Eli b-radalta 5 ja 2.sij!

Nalalla oli alku tosi nätti, mutta sitten kun olisi pitänyt lähteä kepeille, Nala hyppäsi 16-esteen. Tämän jälkeen oma ohjaus vähän rapistui, ja Nalan meno meni vähän porsastelusta... Johtunee siitä, etten enää kunnolla sitä ohjannutkaan..

B-radan tulokset

Mittelien erkkarit

Tuomarina mitteleillä oli Georg Walter Saksasta. Muuten tykkäsi Nalasta, mutta P1-alahammas puuttui ja tuomarin mukaan ei ollut puhjennut täyteen kukkaansa vielä, mistä sitten antoi tuloksen EH.

Tuomari oli erityisen tarkkana hammaspuutoksista ja rankkasi niistä heti. Muuten oli kiva erkkaripäivä. :)

"Compact bitch, lovely body, balance angulation, excellent topline, good head piece, lacks a little bitch type & expression, one P1 missing, not in full blume."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti