lauantai 10. syyskuuta 2011

Itsenäiset agilitytreenit

Illalla puoli kahdeksalta aloin huomaamaan koirista sellaista levottomuutta, että kannettiin lelua ja nujuttiin, jolloin T ehdotti, että tekisin niiden kanssa vielä jotain, joten päädyin lähtemään treenaan agilitya.

Halli oli tyhjä ja Killerin ympäristökin oli hiljainen, joten lämpät ja jäähdyttelyt suoritettiin rauhallisissa merkeissä :)

Hallilla oli valmiina joko mölliryhmän tai 1-luokan ryhmän treeni, jossa numerotkin paikoillaan, niin tein kaikkien kanssa samaisen treenin :)
Nala aloitti. Nala eteni hienosti suoraviivaisesti ja teki todella nätin puomin alastulon, vau! :) Ensimmäinen virhe tuli 8-esteellä, jolloin se lähti kiertämään koko estettä.

A:lla jälleen hieno alastulo, mutta 10-esteellä en vetänyt Nalaa tarpeeksi, jolloin se meni aluksi esteen väärältä puolen.

Kepeillä oli aluksi ongelmana ensimmäinen väli ohjaten vasemmalta, mutta löytyi ne kepitkin sieltä. Loppu meni hyvin :)

Nemo ei aluksi meinannut osata hakea muuria suoralla vaan lähti juoksemaan ohi, mutta tämän jälkeen ei tätä virhettä enää tehnyt..

Kepeillä teki ensimmäisen kerran sen virheen, että lähti ennen viimeistä väliä seuraavalle esteelle.. Ohjaus vasemmalta onnistui muuten, mutta pitää kai rauhoittaa oma eteneminen. Muuten Nemon eteneminen oli ehdottomasti koiristani nopeinta! :) Tykkään!

Mila pääsi tekemään ihan samaa rataa ja tekikin ihan nättiä työtä. Kontakteilla vaatii treenausta ja voisi tehdä jopa hihnassa vielä joitain kertoja hihna-apurin kanssa :) Puomi oli haastavampi Milalle. Mila ohjautui ihan hyvin, mutta vauhtia sillä ei vielä hirveästi ole. Kepit oli SUPER ohjureilla ja keinukin sujui ihan hyvin vaikka tehtiin pari kertaa ja hidastin vauhtia.

Viimeisellä kiekalla tein kaikkien kanssa vielä yhden radan. Nala puhdas, Nemo puhdas ja Milalle 1 kielto 16-esteellä. Mutta sitten sain vauhtia Milaan, että itse juoksin niin kovaa, kuin pystyin ja vähän vedätin Milaa, niin sain sillä Milaan vauhtia :) Jes! Ehkä siis löydettiin yhteinen sävel? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti