tiistai 20. syyskuuta 2011

Milasta on kuoriutumassa agikoira!!

Nalan ja Nemon kanssa pikatokotreenit ennen Milan agitreenejä.

Nala teki tosi nättiä seuraamista ja kontaktikin pysyi! Jes! Hyvään suuntaan ollaan siis menossa. Jännittää kyllä kovasti lauantai.

Jäävät olivat kaameat. Nala teki lähes koko ajan liikkeestä maahanmenoa.. ja seisominen oli jäänyt unholaan. Luoksetulossa tuli kerran metrin-pari läpi, muuten pysähtyi.

Nouto JES! pitkästä aikaa hyvä lähtö kapulalle ja upea palautus, vielä kahteen kertaan! :) Kaukot JES!

Nemo hössötti, mutta kait siinä jotain hyvääkin oli.. luoksetuloissa ei hyppinyt vasten! :)


Agitreeneihin pääsi Nalakin osallistumaan varakoirana, ja hienosti meni Nalalle täysin vieraan ihmisen matkassa :) Nala on kyllä helppo luovuttaa vieraallekin handlattavaksi, kun se tekee iloisesti töitä kenen kanssa vain, kellä on nakkia :D

Mila taas sitten teki aivan järettömän upeaa työtä! Vau!

Ekalla kerralla laitoin namikupin 4:n taakse, joka vähän hämäännytti Milaa, jolloin se kiersi 4:n kontaktilta, mutta en kieltänyt, koska se kuitenkin teki todella upean stopin kontaktille, vau! :)

Muuten se eteni ja irtosi putkiin upeasti. Ihana Mila! Haaveilin jopa jo ekoista möllikisoista maanantaina.. uskaltaisikohan?

Toiseen suuntaankin rata sujui hienosti, paitti ekalle kerralla ohjasin muurin jälkeen jollekin kuvitteelliselle hypylle ja Mila oli ihan ihmeissään :D Toinen kerta meni hyvin :)

Nala teki tosiaan hyvää rataa vieraankin kanssa. Vähän hyppäsi kontaktilta ja ei ihan täydellisesti kestänyt A:lla takaaleikkausta aluksi, mutta toisella kertaa sekin meni hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti