torstai 29. syyskuuta 2011

Eilen uitiin koiraa ja tiistaina tunaroitiin tunnaria...

Tiistaina olin päättänyt, että raskaan viikonlopun ja maanantain möllikisoissa viettäneenä pidän totaalisen treenilevon, mutta mitä vielä! Nalalla ja Milalla meinasi ihan totaalisesti karata homma lapasesta ja ne oli ihan ylienergisiä, joten teetätin niille metallin noutoa, tunnaria ja kaukoja...

Ensin metallilla purettiin molempien ylivireys, mikä on siis Milalle ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa.. mutta tiistaina se onnistui!! Se siis ihan itsenäisesti nosti maasta ja toi sen luokse ihan jopa metrin verran :) JESJESJES!!

Nalalle metalli oli helppo juttu ja se ei ole yhtään ällöttävä liike Nalan mielestä.

Sitten tunarointiin: Nalalle tunnarista on tullut todellinen tunariliike, eli se on alkanut hösöttään ja töhöttään liikkeen kanssa, eikä siinä ole enää mitään järkeä.. nenäänsä se kyllä käyttää, mutta jos ei heti osu oikea eteen, niin turhautuu ja tuo ensimmäisen.. noh, tehtiin sellaisia 30 kapulan settejä ja 3 omaa kapulaa seassa.. ja sieltä tuotiin 4 treenikerralla n. 10 kapulaa vääriä ja omat... välillä tuotiin jopa ekana omat ja väärät jätettiin sinne, mutta varmistelua tarvii ja lisää treeniä.

Mila tarvii tässä liikkeessä vain treeniä, treeniä ja treeniä. Se tekee tarkkaa työtä ja löytää kyllä oman, mutta tarvitsee paljon varmuutta lisää liikkeeseen :) Mutta ihan hyvässä mallissa, kun ei olla kerran edes korkkaamassa avoa pitkään aikaan :)

Sitten kaket: Nalalla oli vähän töhötystä, eikä malttanut odottaa käskyjä aluksi, joten kerkisi tehdä mun katsellassa 10 m-i -vaihtoja ja välillä seisomaan ym :D ja häntä heilui... No, kun saatiin tilanne rauhoittumaan, niin hyvät m-i (maahan-istu) -vaihdot teki. Tämän jälkeen tehtiin m-s-m vaihtoja ja i-s-i -vaihtoja. m-s-m (maahan-seiso-maahan) -vaihto alkaa sujumaan hyvin ja Nala ei läheltä liiku yhtään ja i-s (istu-seiso) sujuu ookoosti läheltä, mutta s-i (seiso-istu) on vielä imuttamallakin hankala, mutta onnistuneitakin suorituksia alkoi tulemaan...

Mila teki m-i-m -vaihtoja ja lopuksi imuteltiin m-s-m -vaihtoja, mikä sujui ihan ookoosti :)Eilen keskiviikkona uitiin Koirasportilla:

Sinne oli tullut ihan uusi ramppi, mikä oli meidän Nalan suosikki ja lopuksi juoksi edestakaisin iloisena ramppia pallo suussaan.. Kaikkien kunto oli ihan totaalisesti romahtanut keväästä, mutta tästä se taas lähtee.. tavoitteeksi käyttää joka toinen tai kolmas viikko uimassa tyttöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti