tiistai 26. heinäkuuta 2011

Alkuviikon spitziliitelyä ja tokoilua - onnistumisia!!

Maanantaina töiden ja agikoulutuksen jälkeen tehtiin Nalan kanssa kotitokoa. Nala oli selkeästi innostunut touhusta ja se alko tarjoamaan enemmän ja omatoimisemmin perusasentoa :)

Maahanmeno oli unohtunut jäävässä, mutta sitten taas seisominen oli nopea (ainakin omasta mielestä :D) Tein kumpaakin vielä edestä päin :)

Luoksetulon stopit oli tosi hyvät! Jes! Pikkuisen pidennettiin jo matkaa ehkä noin 15 metriin.

Kaukot oli vähän huonot, eli kun kiinnitti huomiota muualle, ei kuunnellut! Tämä pitää nyt saada kuriin, että vaikka pää pyörii, niin ne käskyt tehdään, mitä pyydän (ongelmana vain on, että mitenköhän sen teen???)


Illalla oli sitten vuorossa spitziliitelyt

Mila aloitti tekemällä hyppyjä ja putkea, eli vähän pyörittelyä ja linjojen hakemista. Milalla on hirveän nätit linjat ja se tekee pieniä kaarroksia. Vauhtia voisi olla mun makuun vielä lisää, mutta eiköhän sitä vielä tule lisää, kun tulee vähän kokemustakin enemmän :)

Mila jatkoi tekemällä puomia ja A:ta. Puomilla kontakti oli tosi hyvällä mallilla ja Mila oli aivan selkeästi tajunnut idean :) A:ta tarvisi päästä tekemään vielä paljon lisää, sillä vaikka Mila jarruttaa, niin se pysähtyy vasta maahan. Hitaasti mentäessä tai puoleen väliin nostaessa Mila meni hyvin kontaktialuueelle 2off2on-asentoon :)

Pussi mentiin jo monta kertaa ihan itsenäisesti! Wuhuu!! Ihan mahtavaa! Luulin, että tämä ei koskaan tule menemään, mutta niin se vain meni uudelleen ja uudelleen. Välillä tuli kyllä sellaisia katkoja, että Mila ei uskaltanut mennä, mutta "autoin" menemällä kyykkyyn pussin päähän, niin sitten se ryömi ihan itse sieltä :D

Eli Milalla oli tapahtunut ihan huikea edistys!

Nemo teki myös pyöritystä ja palkkailin lähes jokaisen hypyn jälkeen, jos Nemo teki tarpeeksi nopean kurvin, jos Nemo meni laajoilla kaarilla, niin sanoin vain, että höpöhöpö.. Ja alkoihan sieltä tulla tiukkojakin mutkia :)

Puomilla yritettiin saada nopeammin oikea asento, sillä Nemo jää herkästi kontaktin päälle tönöttämään. Se auttoi huomattavasti Nemoa, että revin sen kanssa lelua ennen puomille menoa ja sitten heiluttelin kontaktin edessä lelua ja vapautin leluun! Onkohan se sittenkin bortsu :D Ei tunnu jotenkin perinteiseltä pystäriltä moinen taistelutahto lelujen suhteen. :)

Nemo oli ihana oma itsensä <3

Nalan kanssa harjoiteltiin takaaleikkaukäännöksiä ja hienosti se kuuntelee takaapäin ohjattaessa :) Kepitkin tehtiin vasemmalta puolen ja ohhoh, Nalahan teki ne vauhdilla! Ilmeisesti keppivahvistustreenit on tehnyt tehtävänsä! :)

Aivan superit agitreenit ja hurjan paljon onnistumisia!

Agitreenien jälkeen vielä Milalle seuruuta ja jääviä. Perusasento sillä on ihan huikea, kiitos Riikan oppien :) Jäävät ei oikein edelleenkään toimineet, mutta edistystä oli tapahtunut.


Tänään tiistaina jouduin jättämään oman jumppaohjauksen väliin flunssan takia, joten ajattelin sitten vähän treenata Nalaa ja Milaa.

Nalan kanssa tehtiin seuruuta, mikä alkoi olemaan aika todella hyvänoloista! Tuntui todella hyvältä ja paikka alkoi pysyä ja se teki todella hyvällä mielellä perusasennot :)

Maahanmenon kanssa edelleen ongelmia... Nyt pitäis tehdä paljon jääviä, jotta Nala kuuntelisi, minkä käskyn annan. Seisominen taas oli tosi tomera.

Luoksetulossa alkoi aika paljon nyt himmailemaan, mutta oli siellä ihan hyviäkin luoksetuloja. Tehtiin tällä kertaa varmaan 20-25metrin matkalla. Voisin kuvitella, että tämä ehkä voisi toimiakin vihdoin kokeissa.. ehkä? Tai sitten ei...

Milan seuraus on ihan törkeän hyvällä mallilla. Sen kanssa on lähes ilo tehdä töitä. Olen vaihtanut täyskäännöksen käännökseksi oikeaan, koska Mila on alkanut käyttää niin hyvin takamustaan. 90-asteen käännös oikeaankin alkaa sujumaan hienosti!

Juoksuseuraamisessa se alkaa vähän vielä edistämään, mutta tämän tehtyään pysäytin ja sanoin, että höpöhöpö, ja palkkasin hyvästä kohdasta.

Jäävissä maahanmeno oli yllättäen ihan todella hyvässä kunnossa ja melko nopeakin. Seisominenkin oli pikkuisen parantunut viime kerrasta. Vielä saattaa kävellä pysähtymättä, mutta alkoi se kuunnella jo huomattavasti enemmän.

Luoksetulo on aina yhtä hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti