tiistai 2. elokuuta 2011

LUVA 0, näyttelyitä ja treeniä, treeniä ja treeniä...

Vihdoin se tuli sieltä, nimittäin Nalan ensimmäinen LUVA 0 agilityssa! Olimme Orivedellä agilitykisoissa, joissa tuomarina toimi Marja Lahikainen. :)

Radat oli tosi kivoja, vaikka olivat haastavia. Ensimmäinen rata meni vähän aavistuksen säheltäessä, mutta kuitenkin ihan hyvin, kunnes luotin liikaa Nalaan putkella ja menihän se sinnä väärään päähän.. Muuten olisi ollut nollarata sekin :)

Toisella radalla sitten oli hyvinkin haastavia pätkiä, mutta selvittiin niistä Nalan kanssa ja tehtiin meidän elämämme ensimmäinen nolla! :) Nollalla sijoituttiin B-radan 3.ksi ja mittelien 1-luokan rotumestareiksi :)

Ihana Nala :)


Sunnuntaina olimme näyttelyissä Porin KV-näyttelyissä.

Nemo ERI1, muttei SA:ta ja Nala samaten ERI1, muttei SA:ta... harmittaa sinänsä, sillä molemmat olisi saaneet sertit, jos olisi saaneet ne pahuksen SA:at.. mutta eipä voi mitään.. Elämä on. Ja kohti uusia näyttelyitä.. kai ne tulee sieltä, kun vähiten odottaa..

Nemon tuomarina Jussi Liimatainen

"Hieman kookas mutta hyvin narttumainen yleisvaikutelma. Kaunis ilme. Vahva kaula. Silmät voisivat olla hivenen tummemmat, muuten hyvä pigmentti. Erinom. rintakehä ja rungon malli. Niukat takakulmaukset. Kaulaa voisi olla hieman enemmän. Liikkuu takaraajat rungon alla."

ERI1

Nalan tuomarina Nemanja Jovanovic Serbiasta

"Correct type. Good head. Correct neck. Strong in chest. Enough good in topline. A bit short in upperarm. Good tailset. Correct in movement."

ERI1

Paljon on tullut treenattua tokoa erityisesti Nalan ja Milan kanssa ja tuntuu, että osa palikoista on alkanut mennä kohdilleen :) Toivon kovasti, että sunnuntain tokokokeissa ainakin Mila saa sen viimeisen 1-tuloksen, sillä se on tehnyt nyt joka treeneissä hyvää ja tasaisen varmaan työskentelyä :) Nala voi onnistua, tai sitten voi olla onnistumatta.. mutta eipä se haittaa, tiedän nyt ainakin, että Nala on selkeästi kehittynyt ja saa tehtyä hyvääkin työtä. Myös luoksetulo on kehittynyt hurjasti!

Eilen käytiin tekemässä agilitya ja treenin ideanana oli layerointi ja pimeään putkeen heittäminen. Kaikilla onnistui hienosti puomin ohi layerointi ja vaikka aluksi pimeään putken päähän meneminen jännittikin Milaa, niin sinne se sujahti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti