tiistai 9. elokuuta 2011

Mahtava viikonloppu Milalla - ROP ja SERT sekä TK1 saman viikonlopun aikana

Olimme lauantaina 6.8. Saarijärven KR-näyttelyissä Nalan ja Milan kanssa.

Tuomarina oli molemmilla koirilla Harry Tast. Ensin oli Nalan vuoro ja Nala pärjäsi muun värisistä mitteleistä parhaiten, mutta harmiksemme, se ei saanut SA:ta, vaan ERI1 oli Nalan tulos.

"Rungossa oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunisilmeinen hyvin narttumainen pää. Loiva otsapenger. Lyhyet olkavarret. Oikean muotoinen rintakehä. Kintereiden tulisi olla jäntevämmät ja karvan karheampaa. Oikein asettunut häntä. Takaliikkeet eivät täysin yhdensuuntaiset"

ERI1

Milaa jännitin kovasti, mutta turhaa. Tuomari hymyili katsoessaan Milaa ja arvostelu oli pelkkää ylistystä ja positiivista! Vau!

"21kk kaunis tasapainoinen ja hyvin rakentunut juniori. Hyvänmallinen, kaunisilmeinen hyvin narttumainen pää. Tummanruskeat silmät. Täysi pigmentti. Tyylikäs kaula ja hännän asento. Oikea karvanlaatu. Rukon osittain pohjavillassa. Liikkuu ja seisoo tasapainossa."

ERI1 SA PN1 SERT ROP

Mila siis ERI1 SA. Paras narttu -kehässä oli toisena narttuna upea veteraani, joka oli usean maan valio ja se oli todella hyvännäköinen, joten olin varma, että se voittaa pikkuisen Milan, mutta jopas jotakin. Mila oli PN1 ja samalla ROP ja sai ekan SERTinsä! :) VAU!


Sunnuntaina mittelien rotumestaruus Tampereella.

Nala pisti ihan höveliksi taas vaihteeksi kokeen ja mieleeni tuli ihan oikeasti lopettaa sen kanssa tuo harrastaminen. Toisaalta harmittaa, ettei siitä koskaan voi koskaan tulla kunnon agilitykoiraa, eikä siitä toisaalta ihan sohvakoiraakaan viitsisi tehdä, koska se käy sitten jo niin kuumana.. noh en tiedä.. Mietintää, mietintää...

Paikkamakuu: 9 (meni maahan vinoon)
Seuraaminen: 6 (teki ihan jotain sunnuntailenkkiään)
Liikkeestä maahan: 0 (ihan ookoo alku ja maahanmeno, mutta mun pyytäessä sitä viereen istumaan, ponkaisi ylös ja juoksi kehänauhan yli, joten nollasi liikkeen)
Luoksetulo: 5 (vähän oli päässä välähtänyt, mutta vielä liian hidas, joten ylitti merkin parilla metrillä)
Liikkeestä seisominen: 6 (steppasi lopussa)
Nouto: 0 (juoksi kahdesti kapulan luokse, otti suuhun ja heitti maahan ja juoksi perusasentoon)
Kaukot: 0 (ei noussut!! ;( )
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutelma: 6 (koska juoksi kehänauhan ulkopuolelle...

92 pistettä, ei tulosta


Mila teki ihanaa Milamaista työtään, tosin sillä on edelleen sitä ärsyttävää nuoruuden häröilyä, eli säikähtelee ihan hölmöjä asioita, kuten lepattavaa kehänauhaa... :(

Luoksepäästävyys: 10 (olikohan ensimmäinen kerta, kun tönötti paikallaan)
Paikkamakuu: 10 (5 koiran paikkamakuusta lähti kolme, joista 1 heti alussa)
Seuraaminen kytkettynä: 8,5 (sähläsin täyskäännöksen)
Seuraaminen: 8 (tuomarin mukaan sähläsin edelleen :D )
Liikkeestä maahan: 8 (alkuseuraaminen lähti huonosti ja olin vähän hidastanut)
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 0 ( en tiedä, mitä tapahtui, mutta Mila haisteli maata kun tulin takaisin päin ja tepsutteli eteenpäin)
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutelma: 10 ( Hyvää yhteistyötä ja iloista tekemistä :) )

Nollasta huolimatta siis ylitettiin 160-pisteen raja ja kerättiin siis 165-pistettä, jolla irtosi 3. 1-tulos eli Mila on nykyään TK1 Mila :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti