maanantai 29. elokuuta 2011

Veristä jälkeä sekä agilitya

Tänään oli sekä omistajalla sekä koirilla aktiivipäivä.. Ensin kyläiltiin naapurilla, missä piti riehua. Tämän jälkeen tunnin kävelyllä ja kylässä, missä piti taas riekkua :D

Sitten itse treeneihin:

Tein Nemolle helpon ja noin 200-300 metrin mittaisen jäljen laimennetulla verellä. Nalalle tein noin 400 metrin mittaisen.

Jätin jäljet hautumaan siksi aikaa, että tein Milalla ja Nemolla agilitya hallilla. Mila teki 6 kepin pujottelua sekä pientä rataa. Kepit alkoi sujua hyvin kummaltakin puolen hyvin ja ihan hyvällä motivaatiolla tehtiin.

Puurengas tuotti jostain syystä päänvaivaa Milalla, mutta siitäkin selvittiin! Mila ei ole hirveästi mennyt rengasta väärästä välistä, joten en tiedä, mistä tämä ongelma nyt kehkeytyi, mutta lopuksi ei ollut enää mitään ongelmaa renkaan kanssa :) Hienosti kesti takaaleikkauksen sekä hypylle että putkelle. Puomilla alkoi olemaan tosi hyviäkin suorituksia! Jes! A oli kans pätevä :)

Keinua tehtiin maxi-pöydällä ja tyynyllä, mutta se oli silti aika ällö.. jatketaan samalla tavalla..

Nemo teki keppejä yhdellä ohjurilla (aluksi ohjuri ekassa välissä, lopussa viimeisessä) JESS!! Jotain oli tapahtunut päässä, sillä pystyin tekemään melko kaukaa kepit ja kummaltakin puolelta ja nehän tehtiin ja nopeasti! jesjesjes!

Puomilla oli hyvät kontaktit (naksuttelu auttaa!) Ja keinukin alkoi toimia :)

Hyvähyvä huiskut <3


Agilityn jälkeen jouduin tekemään Nemolla jäljen, koska olin hölmönä jättänyt "kaadon" Nemon jäljelle.. Joten Nemolle jälkivehkeet ja menoksi. Oli jo ihan liekeissä koko matkan ennen jälkeäkin ja oli melkein työ saada Nemo istumaan ja rauhoittamaan ennen alkumakausta :D

Noh, hyvin haki alkumakauksen ja lähti hienosti jälkeä pitkin hyvällä maavainulla. Nemo teki tarkkaa työtä, muttei kuitenkaan hirveän hitaasti, vaan ihan hyvällä vauhdilla! :) Toinen välimakaus jäi jotenkin Nemolta ihan ohi ja meni siitä ohi, joten kutsuin sen takaisin. Vaikein kohta oli selvästi sellainen ryteikkökohta ennen kaatoa, jolloin Nemo oli vähän hukassa ja tässä kohtaa autoin sitä. Hyvin löytyi lopulta kaato :)

Nala huusi jo autolta lähtiessä ja kiiruhti kohti metsää :D Hyvin haki alkumakauksen ja lähti tekemään jälkeä. Nala oli aluksi vähän häslä ja ensimmänen jälkipätkä oli sellaista tohottamista jäljen puolelta toiselle.. Nala on jostain syystä alkanut ottamaan ilmavainua enemmän.. vrt ensimmäisellä jäljellä otti pelkästää maavainua.. En tiedä, onko normaalia, että vainun ottaminen voi muuttua?

Toinen välimakaus oli Nalalle hankala, sillä se otti jostain muusta jäljestä tai riistasta vainua ja lähti päinvastaiseen suuntaan. Nala kuitenkin palasi itsenäisesti kutsumatta jäljelle. Loppujäljestys meni hienosti ja hyvin löytyi makaus.

Oli niin hurjaa jäljestystä Nemon kanssa, että joku keppi rikkoi housuni ihan repaleiseksi, mutta ei se haitannut! Oli niin hienoa jäljestystä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti