keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Agia maanantaina

Oli maanantai ja koulutuspäiväni.. :) Ryhmässäni oli kaksi treenaavaa koirakkoa, joten otitn kaikki neidit mukaan, kun arvelin, että hiljaista on. :) Tehtiin kaikkien kanssa keppejä verkoilla ja Milankin pujottelut alkoivat sujua vihdoin :) Nemolla ja Nalalla vahvistelin vaikeampaa puolta :) Mila teki lisäksi mustan putken ja se onnistui.. Pussilla vaati enää vain vähän apua.

Sitten oli spitziagilityn vuoro. Mila ei tehnyt näissä treeneissä mitään. Nemo ja Nala teki jotain höntsäilyrataa.. :)

Lopuksi vielä Milalle ja Nalalle tokoa. Milan perusasento alkaa nyt sekä paikallaan, että seurauksessa olla kunnossa. :) Jes! Jäävät on vieläkin ongelmana! ;( Pitäis vaan lisää tehdä kuuriluontoisesti treeniä. Ja paljon maahanmenoja..

Kaukoissa takapalkka alkaa toimia, eikä Mila enää hinaa itseään eteenpäin. Ongelmana on, ettei matkaa saada kasvatettua.. Nouto oli edelleen mahtava, ja tosiaan Milalle hyvä viimeinen treeni, sillä palkkautuu selvästi noudosta :)

Nalalla oli pallo aikas hukassa ja touhuili ihan omia juttuja.. Seuruussa pakka hajoili, maahanmeno oli tosi hyvä, luoksetulossa ilman kuppeja, ei pysähdystä, seisomisessa liikkui.. Eli lisää lyhyttä palkkailuseuruuta, seisomisessa pysymisen vahvistamista ja luoksetulossa kuppipeliä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti