lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kotitokoa

Tein Nalan ja Milan kanssa kotitreeniä parkkipaikalla lauantai-illan ratoksi. :)

Nalan kanssa aloitettiin tekemällä perusasentoharjoituksia. Nala selvästi innostui siitä, että se sai enemmän siitä palkkaa kuin oon pitkään aikaan palkannut sitä. Se alkoi jo hakemaan ilman käskyä perusasentoa. Jäävät olivat heti napakampia ja parempia, kun jätin palkkaamatta löysiä! Suuri muutos!

Noudossa treenattiin palautusta ja huomautin pyörittelystä ja haettiin oikeaa paikkaa.

Luoksetulossa oli hyviä stoppeja ja hyvin pysyi laukka yllä, vaikka takapalkka vetikin puoleen :)

Kaukoissa odottelin vähän sitä, että se katseli vähän muualle ja jos ei totellut, niin sitten lähdin kiukkuisena Nalaa kohden.

Mila oli ihan liekeissä tuosta, että se joutui itse hakemaan oikeaa paikkaa. Ja jos ei ekalla tehnyt oikein, niin joutui tyytymään kehuihin ja sitten jos ekalla kerralla teki hyvin, niin sai namia. Mila siis itse haki ihan koko ajan hyvää perusasentoa ja oli ihan hirveän iloinen koko ajan, vaikkei saanutkaan koko ajan nameja.

Tämän lisäksi tehtiin jääviä superhelposti, mutta tehokkaasti. Pitäisi ehkä opetella jääviä varten naksuttimmen käyttö Milalle ja Nalalle.. Sais ehkä nopeampia.

Tehtiin vielä noutoa ja Mila haki sekä suoraan vauhdista, että perusasennosta ihan törkeän hienosti kapulan ja toi hyvään perusasentoon laukalla! Vau!

Keksittiinpä vielä Milan kanssa Milalle hyvä välipalkkaus ilman nameja - eli taputin jalkoja ja Mila hyppäsi vasten ja sitten taputin sen kylkiä... se selvästi vain innostui siitä ja tuli koko ajan uudestaan :)


Nemon kanssa tehtiin pallolla seurausta ja hyvästä perusasennosta sai hakea pallon. Tuli ihan hyviäkin pätkiä Nemolle :) Toiseksi jäävistä seisominen oli tosi napakka, kun oli pallo kädessä... Maahanmeno oli hyvin löysä, mutta eiköhän se yhteen 1-tulokseen riitä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti