maanantai 11. heinäkuuta 2011

Spizien agitreenit

Nemo treenasi käännöksiä, sillä sillä oli ihan hirveän laajat kaaret.. Tämän lisäksi Nemo treenasi keppejä (ihan surkeet eli palataan takaisin ohjureihin) sekä puomia.. nyt ei ihan niin kauaa odotellut puomin kontaktin päällä, vaan melko nopeasti tuli 2on2off-kontaktille. :)

Nala teki radan:
3:lla meni takaa ohi. Toisella kerralla Nala meni ihan nätisti radan, mutta hyppäsi puomin alastulokontaktilla. :( Renkaalla mietti hetken oikeaa väliä, mutta hyppäsi renkaan läpi :)

Kepit olivat superhyvät oikealta puolen ja vasemmalta puolenkin saatiin pari ihan hyvää suoritusta, mutta selkeästi on epävarma.

Mila teki puomia remmissä ja saikin pari ihan hyvää suoritusta, ja pikkuhiljaa alkaa tajuamaan kontaktia :) Pussiin ei edelleenkään mitään yritystäkään ilman nostoa :(


Lopuksi tein Nemon ja Nalan kanssa tokoa kentän laidalla. Nemo teki omaan tyyliinsä keskitason tokoilua, johon olen ihan tyytyväinen.

Nala ei meinannut oikein seurata, vaan lähdössä otti aina puoli metriä etäisyyttä?? Eli tähän pitää nyt satsata! Liikkeestä maahan ok! Luoksetulossa jälleen takapalkka ja ihan hyvin stoppasi, joten ehkä me joskus saadaan tää luoksetulokin onnistumaan :)

Nouto ok, vähän hidas, eikä noutanut suoraa linjaa, mutta kuitenkin ihan ookoosti verrattuna siihen, että satoi melko paljon.

Kaket SUPER! Ja satoi!

Hyppy hyvä. Hienosti meni oikeaan kohtaan eli keskelle ja istui ekasta käskystä. Vierelletulossa meni vinoon. Muuten siis hyvä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti