tiistai 27. tammikuuta 2015

Personal training -treenit aloitettu

Eilen maanantaina käytiin tekemässä iltatreenit Riikan kanssa.

Nalalle seuruuta ja jääviä, mutta sen verran näyttää olevan jumissa, että taitaa olla parempi ottaa kevyempiä liikkeitä jonkun aikaa ja varata hierojalle aikaa.

Nala oli muutenkin ihan ulapalla, nimittäin tunnarissa toi ekalla kerralla väärän.. toisellakin kertaa jäi välillä haistelemaan ilmaa ja sitten vasta toi oman... hmm.... 

Mila oli taas ihana oma itsensä. Ensin seuruuta ja tosi kivoja pätkiä oli osa. Osassa sitten taas keuli ihan tolkuttomasti.. Peruuttaminenkin on alkanut suuntautua pääsääntöisesti taaksepäin, joten eteenpäin ollaan kuitenkin keskimäärin menty.

Luoksetulon säntäilyt tuntuivat, että olisi mennyt eteenpäin, nimittäin lisäsin hommaan takapalkan ja enemmän vauhtia ja tuntui, että idea jarruttamisesta pysyi.

Merkin kiertoakin tehtiin ja lisättiin hyppy ja sitten kapula. Hypyn ohi pystyi hyvin menemään, mutta kapula oli liikaa... Pitää nyt ensi kerralla treenailla lähempää kiertoa ja laittaa kapuloita sinne ympärille muutaman metrin päähän ja treenailla ihan pelkkää kapulahäiriötä paljon. Tää on kuitenkin jo ohjattuunkin aika iso juttu :)

Loppuun vielä hyppynouto, ok. Metallinouto, ok. Metallihyppynouto, ok. Tunnari, haistelu ja palautus ok - lähdössä jäi tuijottelemaan Riikkaa ja kentän vieressä jutelleita ihmisiä... Liikkurihäiriöö Milalle paljon :) Hyvä tästä tulee? :)


Tänään tehtiin töitten jälkeen pienet pt-sessiot tytöille. Vähän oli reppanan näköisiä tytöt, mutta hyvin alkoi päästä ideasta jyvälle. Nalalla on ihan hirveästi selkeämpi puoliero lihaksissa verrattuna Milaan ja Nemoon. Katsotaan saadaanko meidän treenauksella lihaksisto kuntoon. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti