maanantai 26. tammikuuta 2015

Nolla!

Ihana harrastuskaverini yllätti jälleen ja matka minun ja Milan ensimmäisiin sm-kisoihin lyhentyi lauantaina jälleen! :)


Mutta ennen sitä mietintää viime viikon menoista

Treenailtiin tiistaina kimppatreeneissä ja häiriötreenit tekee kyllä hyvää ja pikkuhiljaa alkaa ehkä puremaankin! :)

Torstaina oli Nalan Hoida Häntä -fyssarikäynti. Ei tullut kuolemantuomiota vielä, mutta lihaksisto on koooovin toispuoleinen. Nyt pitäisi saada kevään aikana tämä asia parempaan päin, josko kroppakin toimisi sitten paremmin. Syviä lihaksia, oikealla puolen työskentelyä nyt Nalalle ja parin viikon päästä Emmille uudestaan. Hyvä asia oli, että liikkua ja treenata saadaan samalla. :)

Torstaina fyssarin jälkeen tehtiin reipas, lähes tunnin lenkki Väinölän harjulla. Lenkin jälkeen treenaileen halliin. 

Mila teki häiriössä treeniä. Mila näkee jostain syystä bortsuista punaista ja niitä pitää kytätä, joten häiriö oli superhyvä, erityisesti kaukoissa! :)
Mila kuitenkin teki hienoa seuruuta, kaukoja metallihyppynoutoa ja luoksetulon stoppeja. 

Nalalle Z-kävelyä pelkällä seuruulla ja sitten hidastettuna jäävät. Kävely törppöjen ohi oli erityisesti haastavaa, koska se olisi halunnut tehdä vain merkkiä. Jäävät, no paremmin ne kai meni, kun kävelee tosi hitaasti. Sitten lopuksi vielä merkkiä. Se näyttää taas vihdoin hyvältä. Luoksetulokin oli oikein kivan oloinen, eikä tullut ennakointeja! :)

Nemolle houkutusta avatulla nakkipaketilla. Vihdoin se alkoi olemaan pätevä ja tekemään töitä häiriöstä huolimatta! :) Seisominen sivulta perusasennosta alkaa vihdoin kanssa sujumaan, joten edistystä on tapahtunut! Ja harjoiteltiin myös oikealta puolen seuruuta. :)

Milalle vielä loppuun merkin kiertoa. Meidän kolmannet treenit. Huh! Se on vaan yllättävän fiksu ja tällaiset treenit tekee sille varmasti agiakin ajatellen ihan superhyvää! :)Enää ei tarvinnut merkin kiertoon käsiapua, vaan pelkkä hetsaus riitti :)


Lauantaina oli agikisat Lempäälässä Tamskin järjestämänä. A-radan tuomaroitsi Marja Lahikainen.


Ratana superkiva ja jo tsiikaillessa reunalta olin sitä mieltä, että tältä radalta lähdetään hakemaan nollaa. Ihanneaika oli laskettu etenemällä 3,7m/s ja päätin, että nyt me lähdetään hakemaan riskillä juoksukontakteja. Koska onoffeilla Mila ei vaan meinaa keritä, niin ne on varmaan pakko vaihtaa juoksuiksi. Noh, tehdään siis stoppeja, kun on sellainen rata, millä ei aika riitä muutenkaan ja sitten jos virheitä tai hylly alla :) Tää ei varmasti tuu toimimaan pitemmän päälle! :D

2 twisty
7 takaakiertopersjättö 
(tai ainakin niin mun piti tehdä, 
mutta olin myöhässä, niin valssasin)
8 - 9 valssi
9 putkella metrin sääntö ja kiersin takaa
10 takaakierto-päällejuoksu
14 persjättö A:n jälkeen
15 merkkausvalssi (vai onkohan mikä lie)
17 putken takaa

Etenemä 3,71m/s, rv 0
Tulos -0,37 ja viides sm-nollamme!

B-radan tuomaroitsi Jari Helin. Sekin oli tosi helppo ja kiva rata, mutta koska keinulle tultiin kohdasta, missä oli tapettu vauhti täysin, tiesin, että mennään yliajalla se rata ja ihanneajan etenemä olisi ollut myös 3,7m/s, niin mentiin varman päälle onoffeilla kontaktit. 

Toisena esteenä oli heti kepit ja vauhti tippui heti.. Kontakteille stoppailin ja keinukin oli taas melko hidas.... Koirakin hukkui kerran persjätössä! Se pää aina unohtuu!!!

Etenemä 3,16m/s, rv 0
Tulos 7,44

Noh, vauhtia haetaan edelleen ja sitä koko radan kestävää hyvää fiilistä! Se mikä oli kivaa, että Mila leikki kumpaakin rataa ennen lelulla ja sitten toiseksi, maalissa se oli niin onnellinen kummankin radan jälkeen! :) Eli parempaan päin Ehdottomasti! :)


Sunnuntaina käytiin uimassa Milan ja Nemon kanssa. Nala sai lomailla uimisesta, ainakin toistaiseksi ja katsotaan sitten seuraavan fyssarikäynnin jälkeen, pääseekö Nalakin tässä talvella uimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti