sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viime aikoina ei oo taas mikään onnistunut miltään kantilta

Tää on taas näitä aikoja, kun missään lajissa, eikä elämässä muutenkaan onnistu. Kaikki mennee niin sanotusti päi pers*ttä...

En ees jaksa analysoida meidän agitreenejä, kun koirassa ei ollut vikaa, vaan ihan itsessä, asenteessani ja tekemisessäni. Ei vaan osannut ja aivot ei tahtonut.

Valssisuora ei halunnut mennä mun jakeluun, eikä se koskaan hyvältä ja oikealta tuntunut, vaikka kerran kuulemma meni ihan oikeinkin. Noh, tuona iltana nousi kyllä 39,4-asteen kuume, että en tiedä, oliko tuolla mitään tekemistä, ettei vaan oikein mennyt jakeluun.

Eilen oli japsien tokorotumestaruudet ja en ollut varmaan ihan parhaalla mahdollisella fiiliksellä paikalla, mutta kokeisiin oli silti päästävä!


Paikkamakuuseen Nemolle oli jäänyt yksistä treeneistä jotain traumoja ja oli piipannut ja nousikin sitten mun kävellessä omalle paikalle kehän reunalle.

Paikkamakuu 6,5
Seuruu 6,5 (ihan hirveetä ja ite olisin antanut 0!!)
Liikkeestä maahanmeno 8
Luoksetulo 9 (teki pienen käännöksen kohti takapalkkaa, mutta lähti kuitenkin eteenpäin)
Liikkeestä seisominen 0 (jolkotteli tuijotellen suoraan eteenpäin vähät välittämättä musta)
Nouto 6,5 (lähti viemään liikkurille ja sitten vielä vierestä tiputti ja hypähti seisomaan)
Kaukot 8
Hyppy 10
Kokonaisvaikutelma 7,5

Ei ollut meidän päivä, mutta eipä se ainakaan surkeena ollut kokeissa, koska hirveän innokkaana oli kokeen jälkeen :D Eilen ei oikein energian kanavoiminen onnistunut ja itse jännitin ihan turhaan!

Pisteitä 138,5 AVO3 ja Tokorotumestaruuskisojen 2.sija. :) Mä en oikeestaan ollut ollenkaan harmissaan tuosta eilisestä, päin vastoin.


1. Riemu
2. Nemo
3. Nero

Eli vaikka Nemo saisikin JATtilan tokokokeista ensi kuussa 1-tuloksen, niin säästetään 1xAVO1 -tulos ainakin ensi syksylle, niin päästään osallistumaan vielä ensi vuonnakin Nemon kanssa tokorotumestaruuksiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti