perjantai 25. lokakuuta 2013

Kevyesti agia ja tokoo

Agitreeneissä ei saanut ihan pistettyä parastaan, kun lääkäri kehotti ottamaan iisisti sydämen sivuäänen vuoksi, mutta treenit ne silti oli ja ne, mitkä piti olla haastavia kohtia, eivät olleetkaan, vaan päin vastoin. :D

2 takaa kutsu jalat menosuuntaan
4 keilaus putkeen (ei ongelmaa!)
5-6 väliin persjättö
6 harjoiteltiin saksalaista, ja vaikeeta oli vieläkin
7 takaakierto-persjättö
10-11 väliin persjättö
11 takaakierto-persjättö
13-14 päällejuoksuidealla välistäveto
15 takaaleikkaus
16 takaakierto-persjättö
Ekan kerran loppusuoralla jätti 22-esteen suorittamatta, koska itse lähdin väistämään 21-estettä
mutta kun tein takaakierto-valssin 18-esteelle, suoritti nätisti loppusuoran.

Haastavin mulle ja Milalle oli saksalainen (edelleen!) ja 11-14 väli. Ei meinannut oikein löytyä sopivaa reittiä, ei sitten millään.


Oman koulutettavan ryhmän jälkeen tehtiin yhteinen paikkamakuun mun koulutettavien koirien kanssa Nemolle. Tällä kertaa se oli ihan levollisin mielin paikkamakuussa Ipin vieressä. Voisi nyt kuvitella, että se JATtilan koe onkin ihan hyvä tähän saumaan Nemolle, niin on tuttu ja turvallinen halli, vaikka siellä se vähän säikähtikin.

Vähän seuruuta Nemolle, jäävät ja kakejakin. Seuruu kiva. Jäävät kivat, mutta kakeissa taas tahtoi nostaa pyllyään, kunnes muistutin tekniikan, niin alkoi taas tulemaan nättejä nousuja. Nyt vaan pitää olla tarkka ja palkkaa vaan oikeista suorituksista. Vähän on tainnut olla turhan löysä kriteereissään Nemolle.  Se kun kuitenkin osaa ne. 


Pienen tauon päästä Nala halliin. Olin rakentanut ruudun merkkeineen sille ilman, että Nala näkee rakennusta. 

Aluksi seuruuta, ookoo meiningillä. Alkuun tosin meinasi lähteä vähän loikkimaan ilosta, mutta nopeasti muisti palata ruotuun. Jäävissä tein järjestyksen S-I-M - ja edelleen se eka seisominen tuppaa menemään istumiseksi. Vahvistusta, vahvistusta!

Luoksetulo - nätti stoppi! Ja sitten ruudun vuoro. Pistin Nalan ekalla kerralla tsekkaamaan ruudun ja sitten merkin. Nätti ja varma lähtö merkille ja sitten todella upea meno ruutuunkin! Vau. Toisella kerralla oli vähän vauhdin hurmaa ja Nala meni merkille ja lähti juoksemaan merkiltä putkeen. :D

Mutta hyvin alkoi taas hakea ruutua. Ja loppuun lähempää ruutuun menoja. Ihana Nala <3 Sitten vielä loppuun metskuhyppy ja nättejä hyppyjä kapulan kanssakin. Hyvähyvä. Kun nyt saataisiin se ohjattu vaan valmiiksi pian! 

Mila uikutti surkeena häkissä ja yritti purra tiensä vapaaksi, niin olihan se pakko ottaa vielä treenaan tokoakin :D

Seuruuseen muutaman askeleen juttuja. Hyvin alkaa hahmottua ja hidas seuruukin alkaa onnistua. :)
Istuminen on edelleen hyvä ja oon ihan tyytyväinen sen nopeuteen tehdä se. 

Luoksetuloon lyhyestä matkasta stoppeja, ihan syvältä tuo luoksetulon stoppi. En vaan tajua. Ei se tunnu edelleenkään tekevän sitä nopeasti ja jämäkästi...??

Sitten ruutua. Lähetin suoraan n. 10 metristä, hyvin lähti! Sitten 15metristä ja edelleen lähti nopeasti kohti ruutua. Sitten 20m, jolloin käännähti n. 5 m jälkeen tsekkaamaan multa luvan, mutta jatkoi kuitenkin matkaa nätisti. Viimeisellä palattiin vielä 15m ja hyvin irtosi. Tää ehkä alkaa valaistuun!! :) Jipii

Hyppynouto oli todella kivannäköinen, metskukin ihan ookoo, mutta vähän pompsahteli ylös, jolloin oman tekemisen rauhoittaminen rauhoitti Milan pysymään aloillaan. RAUHA! muista Rauha :)

Lopuksi kakeja pöydältä 5 metrin päässä. Ihanan hyvällä mallilla alkaa olemaan ja nyt se alkaa loksahtaan ihan tosissaan Milan aivoihin!! 

Kohta hyvin pian. :)

Vois alkaa tsekkaileen ens vuoden kokeita hyvillä mielin ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti