maanantai 21. lokakuuta 2013

Tavoitteita ja saavutuksia

Tälleen loppuvuodesta on aina mukava alkaa muisteleen mennyttä vuotta ja miettiä, mitä ensi vuonna tavoittelisi. Erityisesti nytten, kun on kipee, eikä hirveesti jaksa muuta touhuilla.


Tällaiset tavoitteet olin asettanut blogiini 31.12.2012

Nemo:
Kisaa 3.luokassa ja yritetään saada ehkä jopa nollia, vaikkei SM:iin tavoitteet olekaan
Toivottavasti käytäisiin kokeilemassa loppuvuodesta tokossa AVO-kokeita
Käy ehkä muutaman näyttelyn valio-luokassa
Kisaa ehkä rally-tokokisoissa, jos sattuu kisat lähelle

Kisasi melko vähän 3.luokassa, mutta 25.8.2013 Jyväskylän agikisoissa sai tulpanollan sijoittuen 4.sijalle piirinmestaruuksissa ja japsien agirotumestaruuksissa sijalle 3.

Heinäkuussa 23.pvä uskaltauduin kisaamaan Nemon kanssa vihdoin AVO-luokassa saaden 164p., 3.sija ja 1-tulos!! :) Toisen kerran kisattiin 19.10. Pieksämäellä japsien tokorotumestaruuksista. Sieltä tulos AVO3 ja japsien tokorotumestaruuksissa sijalle 2. Vielä 23.11. olisi tarkoitus osallistua kolmansiin AVO-kokeisiin ja loput mahdolliset 1-tulosta kaipaavat kokeet jätetään säästöön ensi vuodelle.

Näyttelyissä ei jaksettu käydä, vaikka turkkia olisi enemmän kuin joillain uroksia. Ensi vuonna!

Rallytokoonkaan en ilmoittanut sen jälkeen, kun kuulin, että 2014 lajista tulee virallinen, niin mennään sitten tokouran päätyttyä suorittamaan rallytokoa eläkelajina. :)

Nala:
Kisaa tokossa VOI-luokassa
Treenaa MEJÄä, ja kovasti toivon, että päästäisiin yksiin kokeisiin???
Käy näyttelyissä näyttämässä jättiturkkiaan
Pysyy toivottavasti terveenä

Heinäkuussa 23.pvä se VOIVOTTELU sitten alkoi - ja päättyikin ihan hyvin VOI1, 283p. ja 1.sija!!

Mejää ei treenattu, ei vaan kerinnyt.

Näyttelyissä jopa hurjat 2 kertaa... ?? Olis oikeesti voinut käydä useamminkin, kun kerran koira on ollut hyvässä kunnossa. Tulokset EH ja erkkareissa AVO ERI3 SA!!

Terve tyttö on ollut :)

Mila:
Kisaa agilityssä ja nousee 2.luokkaan
TK2 tokossa ja ehkä voivoi kuntoon
Saa terveitä pikku-japanilaisia jossain vaiheessa vuotta, ehkä keväällä???
Käy joissakin näyttelyissä ja toivottavasti saisi sen viimeisen sertin

Agissa nousi 16.2. 2.luokkaan, mutta vain muutama kisa kerittiin käymään ennen mammalomaa ja mammaloman jälkeen.

Tokossa haettiin AVO-luokasta 17.pvä viimeinen AVO1-tulos, sijoittuen samalla sijalle 2. Näin ollen tuli myös koulari TK2

Näyttelyissä kerittiin käymään ennen mammailua vain sen kerran ja sekin oli erkkareissa. Tulos kuitenkin huikea AVO ERI1 SA!!!! Siis se voitti avoimen luokan! HUI!

Pentuja Mila synnytti 22.6. kolme kappaletta, kaksi urosta ja yhden nartun. Kaikki päällisin puolin terveitä. :) Harmillisesti toinen uroksista jäi vaille kotia ja asustelee vieläkin kasvattajan luona. 


No, mutta mitäs sitten ensi vuonna 2014? (tai vielä loppu vuodesta?)

Nemo: 
Agissa käydään tänä vuonna vielä yhdet kisat, kotikisat 30.11. ja toivottavasti edes toinen rata olisi puhdas nolla. (Kaksissa viime kisoissa ollut alle 1s yliaikaa)
Ensi vuonna alkuvuodesta lähdetään tavoittelemaan SM-nollia kasaan. Tavoitteena saada kasaan kesäkuuhun mennessä 7 sm-nollaa, jos mennään vielä samoilla säännöillä.

Tokokokeissa käydään ainakin kerran, ja se tulee olemaan syyskuussa Japsiyhdistyksen järkkäämissä tokokokeissa, missä samalla kisataan japsien tokorotumestaruuksista. Mahdollisesti kisataan useampikin koe. Tavoitteena kuitenkin ensi vuoden aikana kerätä TK2! :)

Rallytokokokeissa käydään, jos sattuu hyvään saumaan ja olemaan kotikisat.

Näyttelyissä tullaan käymään joitakin kertoja. 

Apua, millä mä kerkiän jo Nemon kanssa nää kaikki toteuttamaan... :D


Nala:

EVL-luokka olis tarkoitus korkata alkuvuodesta ja katselin jo tänään, että huhtikuussa voisi viimeistään aloitella! :) Tavoitteena saada ensi vuonna edes 1 kpl EVL1-tuloksia, en pistä pahakseni jos tulee kaksikin ;)

Näyttelyissä tullaan käymään, ja nyt leivotaan meidän rumasta ankanpoikasesta se muotovalio, ei voi olla niin vaikeeta! 

Mejää tullaan tuskin treenaamaan, mutta jos vaan aikaa on, niin ei unohdeta tätäkään lajia.


Mila:

Loppuvuodesta (marraskuussa) käydään vielä luonnetestissä. :) Toivottavasti sieltä saataisiin kivanoloinen luonnekartoitus.

Agissa tavoitteet ensi vuonna nousta 3.luokkaan, eli kolme kappaletta LUVAn arvoisia nollia pitäisi saada. Ja toivottavasti loppuvuodesta vielä nollia saataisiin kerättyä vuoden 2015 sm-kisoihin.

Tokossa korkataan VOI-luokka viimeistään japsien tokokokeissa, toivottavasti ennenkin. Tavoitteet ensi vuodelle saada VOI1 ja päästä treenaamaan EVL:ää varten.

Näyttelyistä haetaan vihdoin se 1 puuttuva SERT! Tavoitteena FIN MVA! :)


Kaikkien kolmen kanssa tullaan käymään helmikuussa 2014 Leena Piiralla osteopaattikäsittelyssä ja tsekataan päivän kunto.
Paljon on tavoitteita, mutta ehkä ihan realistisiakin... Hope so!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti