keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Milan jälkikasvua katsomassa

Milan pennut sen kun kasvaa (tyttö sais kyllä kasvaa vielä reippaasti!) ja kehittyy. Ne on ihania häsliä ja niin innokkaita. Tein niitten kanssa pikkuisen imutusseuruuta kasvattajan parkkiksella ja vitsit, että ne oli niin innokkaita! Ihan kun Mila sillon pentuna. <3 Sormet vaan lyheni pentujen jyrsiessä nakkia. :)

Sitten otettiin (yritettiin ottaa!) posetuskuvia, mutta eihän siitä tullut ainakaan pojan kanssa mitään. Tyttö suostui pysymään aina 5 sekuntia paikallaan, mutta pojan kanssa meinas loppua usko.

narttu Mahti Vahdin Rei
uros Mahti Vahdin Ryuu
Otin vielä Nemon kanssa parkkiksella tokoa, koska halusin käyttää sille tuntemattoman ympäristön hyväkseni. Seuruussa lähti hyvin mukaan. Ja kivasti teki heti töitä.
Tein liikkeestä maahan menon ja seisomisen, joista palkkasin heti liikkeiden jälkeen heittopalkalla ja sitten erikseen seisomisen häiriökävelyn ja pysyi hyvin. Kaukoissa kerran jouduin torumaan siitä, että nosti pyllyn, mutta useita hyviä istumisia! :)
Loppuun vielä kokeenomainen nouto ja super!! Kapula vielä lensi kentän yli nurmelle, mutta ei mitään ongelmaa! Vitsi siitä on tullut hieno!

Ajeltiin Jykylään ja koska olin pakannut autoon tokovälineet, niin ajeltiin läheiselle hiekkakentälle ja jes, siellä oli kunnon valot!!!! <3

Nalan kanssa aloitin seuruulla ja tehtiin lähtöjä. Aluksi se haki pää alhaalla kontaktia ja sitten pärski, mutta hyvin alkoi hakemaan suoraa kontaktia. Seuruu sillä on kyllä vahva ja se pitää paikkansa, tapahtui mitä tahansa :)

Tämän jälkeen tehtiin alkuun seisomista ja pikkuhiljaa alkoi löytyäkin! :) Tämän jälkeen käveltiin vaan törpöltä törpölle ja palkkasin pelkästä seuruusta. Sitten tehtiin Z:sta 2/3 sivusta seisomiset ja keskimmäiselle makuu.

Merkille oli laittanut 2 metrin päähän neljä kapulaa ja käytiin katsomassa merkki yhdessä. Tässä vaiheessa teki tosi nättejä merkkejä jopa 10 metristä! Ihan superhienosti haki suoraan merkin taa. Vein kapulat n. 1m päähän merkistä, jolloin Nala alkoi noutaa kapuloita, kun merkin yhdessä käyminen ei auttanut, laitoin kapulat 1,5m päähän, jolloin merkillä tuli taas todella hyviä onnistumisia ja se oli varma! Tämän jälkeen siirsin takaisin metrin päähän kapulat ja nyt löytyi merkkikin kapuloiden keskeltä. Tuo koira on vaan niin makee, kun se saa noita oivalluksiaan! Ja se millä ilmeellä se tekee, niin on aika upeaa tuollaiseksi pikkukoiraksi <3

Loppuun vielä metalli hypyllä ja vähän alkoi pohtia jotain muuta kapulan luona, mutta otti kapulan ja toi nättiin perusasentoon. Tämän jälkeen uusi toisto ja koska nosti nätisti, palkkasin heti hypättyään! :)

Mila kehiin ja aloitettiin seuruulla. Musta tuntui, että se teki ihan hirveästi töitä, että pidätteli itseään taaempana kuin yleensä. Eli edistystä tapahtunut!! :)
Liikkeestä istuminen meni kerrasta nappiin, mistä sai heti palkkaa (enkä edes mielestäni auttanut sitä! :)

Tein luoksetulon 10 metristä ja mun mielestä sen stoppi oli nyt ihan selkeesti parantunut, tai sitten vaan kuvittelin.. mutta toinenkin yritys oli yhtä hyvä! Joten laatu on ehkä mennyt eteenpäin. :)

Luoksetulojen jälkeen kerättiin kolme erilaista puukapulaa ja tein niiden kanssa hyppynoudot. Todella nopeaa ja hyvää työtä Mila teki, mutta yhden kapulan kanssa meinasi vähän pylly nousta perusasennosta, joten rauhoitin taas omaa toimintaani ja heti auttoi. Vanha ongelma, ettei outoja, erilaisia kapuloita voi ottaa suuhun, tuntuu olevan menneen talven lumia :)

Sitten vielä metallinouto tasamaalla ja ihan superhyvä, mistä iiiiso makkaranpala! ja superkehut :)


SSSSSUPERpätevät Pörröt <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti