sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kaavoihin kangistunut

Nalasta saa upean koiran, kun sillä on tietty maneeri, mitä noudatetaan, mutta auta armias, jos niistä joskus poiketaan, niin koira on aaivan hukassa.

Tänään treenien ideana oli kaukojen eri kaavat ja koira oli aivan pihalla. Tarjosi vaan hirveästi sitä vaihtoa, jota oltiin ennen paljon treenattu.. Pitäis nyt treenata kuntoon sekä I-S-M-S-I-M / S-I-M-I-S-M / I-M-S-I-S-M / S-M-I-S-I-M :) Jolloin ehkä ennakointikin loppuisi, kun joutuu ihan tosissaan kuuntelemaan mitä tehdään. Hämäännyksissään tekniikkakin alkoi rönsyilemään, joten jouduin tekemään ihan parista metristä.

Milalle treenattiin kaukosarjaa I-S-M. Pikkuhiljaa alkaa näyttää ihan tosissaan hyvälle, mutta vielä saa olla tarkkana, ettei kärppänä nouseva japsi edistä seisomisessa ja läväytä maahanmenessä itseensä vain suoraan maahan, vaan peruuttaa. Paljon tarvitsee vielä tekniikkatreeniä, mutta kehitystä on tapahtunut. :) Lisäksi tehtiin ristiinaskelia ja nyt oli jo yhdessä päivässä tapahtunut edistystä ja yritti ihan tosissaan käyttää pyllyään. Ilme oli hyvinkin vakavana, kun valepentu työsti. :D Lisäksi palkkailin taaemmasta perusasennosta.

Nemolle vielä jäävien erottelua, hyvin kuuntelee! Ja sitten kaukotreeniä. Hyvin on alkanut pysyä pylly maassa, ainoastaan kerran jouduin torumaan pyllyn siirtämisestä ja kerran se ihan itse korjasi jalkojensa asennon ennen kuin annoin käskyn :)

Ihana raivo kaikkien tekemisessä <3

Parin seuraavan viikon aikana onkin sitten tehotokoviikot ja sitten 17.11. jälkeen en teekään Nemolle enää juurikaan mitään, vaan annan sen kasvattaa viikon tekemisintoa koetta varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti