keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Milan kuntoutusta ja uusi ihka oma tokohyppy

Eilen oli hyvin aikaa, joten kehittelin Milalle tasapainolaudan ja aloin kuntouttaa Milaa sellaisen jalkatuen alulla. Tosi näppärä tuohon tasapainoiluun. :) Tosin aikuinen siinä ei voi seistä, mutta hyvin kestää koirat ja pikkumiehenkin, joka kovasti halusi testata kanssa.

Aluksi harjoiteltiin viemään yhtä tassua, sitten astumaan kahdella tassulla ja lopuksi nostin koiran seisomaan sille. Milalla oli selkeesti ongelmia tasapainon eli syvien lihaksien kanssa. Erityisesti muihin koiriin verrattuna ero oli huima! Saa nähdä, miten pitkään tuota koiraa saa kuntoutella, että lihaskunto on ees puolet vanhasta.. :/

Noh, saan jalkatuen porukoilta lainaa, niin ruvetaan päivittäin treenaamaan lyhyitä pätkiä monta kertaa päivässä. :) Ja ehkäpä nuo toisetkin koirat pääsee vahingossa treenaileen. :)


Illalla sain idean, että josko isäni saisi rakennettua meille jonkun hökkelitokohypyn ja menin häneltä asiaa pyytämään. Kerroin ensiksi sellaisesta karvalakkimallista ja sitten kerroin vaihtoehdoista, joillaisia olen nähnyt ihmisillä.. Mutta isäpä pisti kyllä vähän päheempää kehiin :DKorkeutta pystyy vaihtelemaan 20cm, 30cm ja 40cm, sitten 35cm ja 50cm :)

Pikkuisen oon nyt onnellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti