perjantai 26. heinäkuuta 2013

Videomateriaalia ja oppeja ottamassa vastaan

Kaukot
http://www.youtube.com/watch?v=J-K1jB8-lbw&feature=youtu.be
Edistää kohdassa seiso-istu

Metalli
http://www.youtube.com/watch?v=8J80TOHHlew&feature=youtu.be


Hyppynouto
http://www.youtube.com/watch?v=NQaRrfX7SHY&feature=youtu.be
Eilen illalla oltiin Salmen opeissa treenaamassa Nalan EVL-liikkeitä. Totesin loppuun, että paljon on kyllä treenattavaa, mihin Salme totesi, että ei ole mitään suurta, vaan paljon pientä hiomista. Vaikein meille tulee olemaan varmasti ohjattu nouto, sillä Nala ei jostain syystä halua oikein edes kääntää päätään oikealle, mutta kaipa se treenillä..

Ensin seuruuta EVL-tyyliin. Hitaasta käynnistä käännökset oli superhyviä, mutta juoksussa levisi kummaltakin homma, mutta juoksu"tekniikan" harjoittelu auttoi saamaan nätit käännökset. Peruuttamista myös treenataan nätimmäksi. Vinkiksi Salme antoi, että nyt treenataan pienen pörrön motivaatiota pitkiä kaavioita varten ja annetaan mielummin tekniikan ihan vähän kärsiä..

Z:n liikkeet: maahanmeno ihan ookoo, istuminen tosi nätti ja varma, seisominen meinasi aluksi olla istumista, kunnes muistuteltiin edestä päin liikettä. Tähän vuorottaispäivinä treeniä jokaiselle asennolla, myös mukaan lähtemistä omana treeninä nopealla palkkauksella.

Luoksetulo oli kuulemma EVL-tasollakin 10! :)

Ruutuun kahdenlaista treeniä nyt. Kaukaa suorapalkkauksella VOI-tyyliin ja 5 metristä kuunteluharjoituksia, jotta alkaa stoppaan nopeammin. Yhdistetään merkki vasta myöhemmin.

Merkkitreeniin kahdenlaista treeniä samalla tyylillä kuin ruudussa, että kaukaa suorapalkkaus ja sitten asennon harjoittelua yhdessä vieden kädellä ohjaten merkin taakse suoraan. Aika lailla samalla tavalla olin jo ennestään tuota asentoa treenannutkin. :)

Ohjattuun namialusta treeniä vuoropuolin. Alustat merkin kanssa samalle viivalle n. 3metrin päähän ja siitä sitten pikkuhiljaa viemään taaemmaksi. Tässäkin jo huomasi, että vasen oli luontevampi. Sitten toisena treeninä ohjattuun otetaan "posken kääntö" käden noustessa.. Ihan kiva tuollainen sisätreeni syksyn kaatosateille :)

Ja sitten kaukoihin haetaan hyvin pikkuhiljaa etäisyyttä puoli metriä kerrallaan, palataan treenaan tekniikkaa, tekemään ihan yhden vaihdon treenejä.

Tunnaria ja metskuhyppyä ei otettu ollenkaan eilen.. Olihan tuossa hellepäivälle jo kovastikin asiaa kuitenkin. Tunnariin treenataan nyt motivaatiota lähtemiseen kapuloille ja metskua voi tehdä ihan tasamaallakin ja sitten silloin tällöin hypyllä. :)

Huhhuijaa, työtä on paljon, mutta toisaalta voin sanoa, että oon motivoituneempi tokon treenaukseen kuin oikeastaan melkein vuoteen! :D Olihan tuo toukokuu-heinäkuu aika aktiivista treenien suhteen, mutta motivaatiota sai välillä etsimällä etsiä. :) Nyt on ihan oikeasti ihana treenata!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti