keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Viimeisen viikon paniikkitreenit

p*rseelleenhän nuo kokeet tulee menemään, mutta paniikissa tulee siltikin reenattua. :D

Menin treenaan läheisen tehdasaluuen hiekkakentälle ja virittelin ruudun Nalan odottaessa autossa. Häiriötä oli varmasti, sillä kaksi rusakkoa poistui kentältä kävellessäni sinne... ts jäniksen kakka -bileet.

Nalalla seuruu oli ihan ookoo uudesta kentästä huolimatta.. Vähän oli katkonainen kontakti, mutta paikka pysyi. Luoksetulon stoppi oli kiva ja jämäkkä, mutta taas pongahti istumaan ennen odota -käskyä... höh.

Ruutuun lähetys aivan syvältä!!! Lähti ihan ensiksi taaksepäin (en tiedä, oliko nyt kyseessä pupun papana) ja sitten uudella lähetyksellä lähti nyt sitten sinne luoksetulon takapalkalle. Argh. Noh, löytyihän se oikea kohde kolmannella kerralla, mutta seisomiseen jälleen kaksoiskäsky.

Tasamaanouto puukapulalla, joutui antamaan kolme käskyä ennen kuin lähti - en todellakaan tiedä, miksi...
Uusi yritys hyvä. Metsku oikeastaan mun mielestä aika 10:n arvoinen.. :)

Kaukoissa vähän sekoili, kun tein pidemmät vaihtovälit. Selkeesti oon tehnyt liian nopeasti vaihdot, koska ennakoi lähes jokaisen.. Pari odottamis- ja kuunteluharjoitusta, niin johan alkoi löytyä yhteinen rytmi.


Nemolle seuruuta, ja se olikin ihan kivan oloista. Liikkeestä maahanmenosta suoraan alasmenosta palkka, ihan ookoo. Luoksetulossa tosi kiva stoppi piilotakapalkalla! Ja vielä lisänä nakkiheittoja ja siitä stoppeja. En tiedä, olisiko sunnuntaina se liikkurointi vaikuttanut niin kovasti, että se sai Nemon jättämään ekalla kerralla stopin tekemättä.

Liikkeestä seisominen, ekalla palkkaus takanakäynnin jälkeen - hyvin pysyy, ja toisella kerralla suoraan stopista.

Nouto, huoh! Ekalla kerralla lähti syömään jotain maasta ja jäljesteli oman mielensä mukaan. Mutta uusintayrityksellä lähti ihan kivasti ja palauttikin ihan kivasti.. Tehtiin vielä pari kivan oloista noutoa! :)

Kaukoissa nousi joo, mutta kun puutuin pepun nostamiseen, niin jätti kokonaan nousematta. Ei auttanut, kun mennä ihan viereen ja tehdä istumisharjoituksia + pelkällä käskyllä tekemistä.. Ihan hyvin alkoi sitten lopulta toimia.

Tänään vielä Nemolle eteistreenit -> todella hyviä istumaannousuja!! Oih! :)

Jännityksellä odottaen paniikinomaisin tuntein :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti