keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ekat EVL-treenit tositarkoituksella

Tänään käytiin koirien ja L-miniherran kanssa luonnetestipaikalla.. Nemoa käytin autosta sen verran pihalla, että oltiin laukausten ajan auton vierellä.. Ekan laukauksen jälkeen Nemo oli jo ryntäämässä auton alle piiloon.. Olin vähän miettinyt, että jos ensi vuonna pääsisi kisamaan MEJÄ-kokeissa, mutta taitaapi jäädä laukauksen takia korkkaamatta... höh.

Sieltä suoraan kodin läheiselle hiekkakentälle, missä ei kuitenkaan käydä juuri kuin kerran vuodessa treenaamassa..

Rakensin Nalalle ruudun ja laitoin merkin 15m päähän Nalan ollessa autossa. Nalan kanssa tehtiin aluksi Z-liikkeen kaikki vaihdot ja ihan kivasti oli mielessä vielä seisominen ja maahanmenokin :) Luoksetulossa nätti stoppi, josta takapalkka.

Sitten merkki-treeniä. Ihan kivasti Nala haki merkille, vaikka viime merkki-treenistä on varmaan kohta 1,5vuotta.. Tosin paikkaa pitää vähän hioo, kun hakeutuu vaan siihen lähelle ja mä haluan, että se paikka on melkein nenä kiinni merkissä suoraan mua kohti :) Ruutuun hakeutui ihan hyvin, mitä nyt samaa hyörintää kuin yleensäkin eli tuohon nyt pitää löytyä jonkin sortin hallinta!

Ruudun jälkeen vielä ohjattua noutoa, aluksi namialustoilla, sitten namialustalla ja kapulalla ja lopuksi vain kapuloilla. Vasen oli huomattavasti helpompi Nalalle ja hänen mielestään kaikki liikkeet olisi pitänyt olla vasemmalla. Ohjatussa merkin etsiminen muodostui kaikista vaikeimmaksi tehtäväksi, eli nyt vaan paljon merkkitreeniä lisää :)


Nemolle vähän seuruun palautustreeniä ja muistuttelin heti käännöksissä, jos erehtyi ottamaan katseen eteenpäin ja jatkamaan itse matkaa.. Ihan kivasti alkoi löytyä seuruu :)
Sitten luoksetulo ja sain kuin sainkin Nemolle saman mokan kuin kokeessa eli löi maahan mun kävellessä, mistä pääsin heti korjaamaan, jes :) Toinen kerta superhyvä :)
Liikkeestä seisomiseen vähän nopeustreeniä ja sitten kävelyitä.
Loppuun pari superhyvää noutoa ja vähän kaukoista palkkailua.

Ihan kivat treenit oli ja L:kin viihtyi treeneissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti