torstai 7. helmikuuta 2013

Toko on tällä hetkellä ihan pop!

Tokomotivaatio on nostanut päätään.. en tiedä, johtuisiko siitä, että kesä lähestyy vai mikä on, mutta on se treenaaminen ihan maistunut... tuossa oli ehkä pari kuukautta välissä, kun ei meinannut, ei sitten millään jaksaa treenata!

Meidän treenivihkoonkin aloitin kirjaamaan treeneistä otsikolla "Uusi alku" päiväyksellä 5.2., joten laitetaan se tännekin

5.2. uusi alku

NALA

- Ruutuun vietiin yhdessä lätkä, ja tehtiin alkuun helppo ruutu ja palkaksi kissanruokaa
- Tämän jälkeen luoksetuloon hyvin esitelty takapalkka. Jättö hyvin, hyvä eka seisominen, makausstopissa jäi seisomaan, ja kun annoin uutta maahan-käskyn, niin koira sinkosi takapalkalle.. pieni puhuttelu koiralle ja uusi yritys. Parempi suoritus, mutta vasta toisella käskyllä maahan (tuota on treenattava!)
- Tämän jälkeen otettiin luoksetulon maahan-stopista perusasentoon ja siitä kisapalkkaus. 
- Tämän jälkeen lähdettiin bongaamaan ruutua - eka yrittämällä säntäsi luoksetulon takapalkalle, jee! tätä vähän toivoinkin! :D Sitten uusi lähetys, jossa käveltiin niin kauan kohti ruutua, että lähti ruutuun ja siitä superpalkka! :)
- Uudelleen luoksetulon makauksesta ja nyt tehtiin täydellisesti ruutukin! JES! :)

- Loppuun tunnari läheltä, tuloksena pari kertaa tökki muutamaa ja kaksi kertaa toi väärän! Eli tunnari hajalla! :( Tunnari siis syyniin seuraavaksi.
MILA

- Ruutua läpyskällä aluksi läheltä ja helppona eli ilman häiriöö - ookoo suoritus ja hyvä stoppi läpyskälle
- Tämän jälkeen heittelin kaikki irtoovat esineet ja herkkupussit ruudun ympärille ja matkalle ja uusi lähetys läheltä ruutuun lätkälle - heti epävarmuutta ja kävi tutustumassa esineisiin, minkä jälkeen yhdessä mentiin käytiin lätkällä
- Pari toistoo vielä ja Mila meni hyvinkin itsevarmana lätkän viereen seisomaan välittämättä muista :)

- Luoksetuloa ensin 20 metristä ja tällä kertaa suullinen että käsimerkki, hyvin stoppasi
- Tämän jälkeen Mila 30metriin, hyvin esitelty takapalkka ja molemmat käskyt - mielestäni ihan ookoo stoppi Milaksi! :) Ja toisella kerralla ihan yhtä hyvä, jes!

- Tunnaria läheltä, ei ongelmia ja nyt irtosikin ihan kivasti tunnareille
- Metallia sisällä, vaikeeta on! Pieni on alkanut jälleen ällötä metallikapulaa, mutta nyt on aamusulkeiset menossa, eli joka aamu kissanruualla metskua! :)


NEMO

- Seisominen seuraamisen yhteydessä, ihan kiva stoppina! :)
- Noudossa kovasti vielä odottaminen (ja sitten kun siitä muistutetaan, niin lähteminen) ongelmia, sekä kapulaa vähän jahtaillaan, mutta nyt alkaa palautus oleen jo ihan hallinnassa toisinaan, JEE! :)
- Kaukot sisällä (pylly on alkanut vähän nousemaan 5metrissä, joten palattiin lähemmäksi)


Jos ei halua maksaa ruudustaan paljoa, niin vinkkinä: ruutumerkit Tokmannilta 3,99/4 kpl ja ruutunauhat Biltemasta, olikohan 3e/nauha eli yht. n. 12e?6.2. treenilöiset

NALA

- Kaukoissa seisomiset otettiin lähempää ja mielestäni ihan kivannäköisiä. Ainoa ero sarjoissa on, että jos setti alkaa istumisella, Nala paikkaa edistämistä istumasta siirryttäessä maahanmenoon pistämällä pyllyä taaksepäin, mutta jos setti alkaa seisomisella, niin Nala ei tee tätä! Hmm... mitäköhän tuollekin nyt pitäisi tehdä! 
- Tunnaria sisällä, ja heti menee arpomiseksi... heitin mukaan n. 20-30 kapulaa ja tästä 3 toistoa. Kahdella kerralla jaksoi haistella ja toi oman, kerran arpoi tässäkin!

MILA

- Metalli - ei muutosta... 
- Kaukoissa M-S-M alkaa valjeta käskyjä antaessa, mutta tähän pitää nyt viritellä ehkä joku "seinä" Milalle, ettei se keksi siirrellä etutassujaan... 

NEMO

- Piilopaikkamakuu: hirveä sähellys ja huutaminen, kun Nemo huomasi, että sen vuoro on tehdä... Noh, mutta hyvin on emännälle iskostunut virittelysana, koska hokiessani Nemolla "tehdään paikalla" se selkeästi rauhoittui ja yritti jo tarjota maahanmenoa. Piilossa ollessa ei ongelmaa, mutta palkkasin vielä kolmesti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti