tiistai 12. helmikuuta 2013

Milalle pentusuunnitelmia kevääksi!

Pieniä jääkarhuja, niitä on ehkä luvassa! <3

Milalle on tulossa mahdollisesti pentuja keväällä maalis-huhtikuussa alkavasta juoksusta!

Minun silmissänihän Mila on lähes täydellinen (nojoo, eihän mikään koira ole täysin täydellinen) japanilainen, mutta Milassa on todella paljon hyvää sekä näyttely- että harrastuspuolta ajatellen.

Mila on hyvin "palveluhenkinen" ja nauttii ihmisen kanssa tekemisestä! Ja tämä on mielestäni jotain, mihin en ole japsissa tottunut (ainakaan jos vertaa Nemoon) Mila ei tee töitä pelkästään nakista, vaan siitä, että minä olen tyytyväinen siihen. Mila on kuitenkin myös herkkä, joten sille riittää pienikin ruma sana, niin pientä koiraa alkaa harmittaan ja se saattaa alkaa mielistellä.

Tästä pääset Milan sivuille jalostustietojärjestelmään: Mila (Mahti Vahdin Ayeme) 

Näyttelyistä Milalla on kaksi SERTiä ja kolme vara-SERTiä. Mila on myöskin jalostustarkastettu, siitä voit lukea täältä: JALOSTUSTARKASTUS

Mila on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut BH-kokeen suorittanut japaninpystykorva. Sillä tokossa AVO-luokasta 2 x 1-tuloksia ja täten kilpailuoikeus voittaja-luokkaan. Mila on suorittanut hyväksytysti MH-luonnekuvauksen lokakuussa 2011. MH-luonnekuvauskeen tästä: KLIK.

Mila on lonkka-, kyynär- ja selkäkuvattu (lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä ok), polvet 0/0, sydän ok, silmät ok.

Jos ohjaajana antaa Milalle 100% itsestään, se kyllä antaa takasin itsestään treenikentällä 110%!

Seuraavat agilitykuvat Katja Patrikainen, syyskuu 2012


Agilityssä Milalla on 1-luokasta 2 x luvia sekä ylimääräisiä hyppynollia 3 kpl. Agilityssä Milasta löytyy potkua ja pärjää monille minikoirille vauhdissaan.Milalla on kuitenkin ne huonot puolet. Mila on  kiltti lapsille, mutta muita koiria kohtaan melko kiihkeä, ei kuitenkaan agressiivinen, mutta sähäkästi lähtee haukkuen luokse tai remmissä saattaa vetää muita koiria kohti. On kuitenkin koiria, joiden kanssa Milakin innostuu leikkimään. Töitä tehdessään, ei kuitenkaan edes huomaa muiden koirien olemassa oloa! :) Tämän lisäksi Mila on hieman pehmeä, joten se on tuottanut omat ongelmansa keinun ja metallinoudon kanssa, mutta hyvällä tsemppauksella kuitenkin selvittää moiset tilanteet :)

Kuvia Levin reissulta, elokuu 2011

Seuraavat kuvat Salme Mujunen, toukokuu 2012


Seuraavat kuvat Riikka Närä, huhtikuu 2011

Jos kiinnostuit, niin pentukyselyitä voipi tehdä kasvattajalle Marja-Leena Käävälle osoitteeseen mahtivahdin@jippii.fi. Tai voi minullekin laittaa postia :)

Tai jos haluat nähdä Milaa livenä, niin sekin onnistuu. Myös Milan emä Nemo löytyy samasta taloudesta, ja Nemostakin voin kertoa, jos haluaa kaivaa vähän syvemmälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti