maanantai 6. helmikuuta 2012

Ei hirveästi sanottavaa...

Agilitykisat Kuopiossa 4.2.

Lauantaina olin kaikkien koirien kanssa agikisoissa Kuopiossa Musti ja Mirri -hallissa.

Nala teki kaksi rataa, joista toisella n.3 sekkaa yliaikaa ja puhdas rata ja toinen sitten 5vp ja reippaasti yliaikaa. Videosta kiitos Tiina Karvoselle :)

Nalan B ja C radat


Mila teki yhden hyppyradan, mistä tuli kepeiltä 10 ja radalta yliaikaa, mutta vauhti oli kyllä muuten tosi kiva! :)  Myös Milan videosta kiitos Tiinalle :)

Milan C rata
Pikkuneitiin olin erittäin tyytyväinen. Kaksi muuta olivat vähän mallia "perässä vedettävä"... Ja vähän meni noiden kahden vanhemman osalta jopa maku tuon agilityn suhteen...

Nemosta on nyt juoksujen jäänyt sellainen nössykkä, eikä se oikein enää innostu niin kuin on ennen tehnyt.. :( Nemolle ekalta radalta 5 kepeiltä ja yliaikaa hirveästi (18sekuntia!!!) En sitten käynyt oikomassa Nemolle sitä ekaa väliä oikeaksi, joten tuossa näkyi tulos ja haki sen seuraavan välin :(

Toiselta radalta alkoi vähän löytyä vauhtiakin ja kepitkin onnistui kokonaisuudessaan, mutta sitten hyllytettiin lopussa väärään putken päähän.

Nemon radalta ei valitettavasti ollut videota. :)


Näyttelyt Keuruulla 5.2.

Nala ja Mila lähtivät Keuruulle Maija Mäkisen tuomaroimaksi.

Japsit olivat ensin. Milan arvostelu

"Elegantti, feminiininen narttu. Tiivisrunkoinen narttumainen pää. Ilmettä hallitsevat suuret, pyöreät silmät. Hyvät korvat. Oikea purenta. Pigmentti ok. Tasapainoiset kulmaukset. Lyhyt rintakehä. Hyvä luusto. Hyvä häntä. Liikkuu pitkällä tasapainoisella liikkeellä. Hyvä karvan laatu, ei parhaassa turkissaan. Erinomainen temperamentti."

EH3

Sitten mittelit. Nalan arvostelu

"Feminiininen narttu, joka saisi olla lyhyempi rungoltaan. Kevyt pää, hyvät korvat ja purenta. Keskiruskeat silmät. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehä. Pitkä lanne. Vankka runko. Vahva selkä. Hyvä hännän kiinnitys. Turkki ei parhaimmillaan. Liikkuu erittäin hyvin pitkällä askeleella. Hyvä käytös."

EH3

2 kommenttia:

  1. Milan menohan näytti mukavalta.

    Onko hypyt olleet Nalalle aina noin hankalia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minihypyillä Nalan hyppytekniikka on ihan ookoo, mutta noilla medihypyillä se käyttää ihan hirveästi energiaansa päästäkseen niiden yli. Tuolla sillä oli erityisen raskasta, kun se tekonurmi oli niin upottavaa..

      Poista