perjantai 24. helmikuuta 2012

Agikisailua ja treenejä

Milan viimeinen agitreeni 13.2.

Kouluttajina oli vanha kouluttajakonkari Tuija ja sitten vakikouluttaja Kiia.
Treenissä oli slalom-hypyt, joista muodostui meille ongelma! Ei meinattu millään saada minun käsiäni toimimaan ja samalla liikettä niin, että koira menisi minun suunnastani hypylle... vaan todella helposti tuli takaakierto.. äh! Muuten ihan kiva treeni! :)

Nemon agitreenit torstaina 16.pvä

Radalla oli puomi-putki erottelu ja Nemo oli koko ajan puomilla, noh lopuksi saatiin onnistuneita suorituksia myös putkelle, kun vähän muutettiin ohjauslinjoja. Vauhtia oli ja hyvä meininki muutenkin, Nemo on kyllä pähee pikkupakkaus!

Lopuksi vielä Milalle ja Nalalle lyhkäiset muistia virkistävät treenit. :)


Agikisat 18.pvä JATtilassa

1. ja 2.luokilla oli tuomarina Minna Räsänen. Nala aloitti, mutta itse keskittyi jo totaalisesti Milaan, niin unohdin elämäni ensimmäisen kerran radan!! :O ohoh. Siitä koituikin sitten kaksi kieltoa ja yliaikaa... :(

Mila teki kaksi ihan superia rataa hienolla ilmeelle ja innolla. Eka rata hyllytettiin A:lle, kun sieltä roiskaistiin alas ja huokaisin Milalle, niin meni täppäämään tassulla takaisin kontaktia. Toisaalta oli hyvä, että muistutettiin, sillä seuraavalla radalla ei tullut kontaktivirhettä, mutta kepeillä kaksi kertaa sekosi rytmissä...? :O Mutta noh, jokatapauksessa upeita ratoja likalla. Jälkimmäisellä 5:lla ja sekunnin yliajalla tultiin 2.ksi! Eli ei huonosti ollenkaan! :)

1A-ratapiirros


1B-ratapiirros


Sitten Nemo, mun superpörröni <3 Eka radalta puhdas rata ja kaksi sekuntia ALLE ihanneajan.. Puhtaalla nollaradalla sijoituttiin 1.ksi ja tulipa sieltä meidän toinen LUVA-0!!!! <3 Ja vielä kera voiton!! Vähän olin onnellinen pörröstäni! Kaikki meni niin putkeen kuin voi mennä :) Eli kaksi kertaa valkoisten kanssa palkintopallilla, tulipa hyvä tunne :)

Tässä MINI2:n B-rata, josta tuo nollatulosToisella radalla vähän löysästi ohjasin linjauksen, joten meni takaakiertoon, ja tuolta radalta 5 ja yliaikaa, kun otettiin sitten kontaktit perusteellisesti :)
Sunnuntain hallitokoilut 19.pvä

Sunnuntaina oli meiltä koko pesue tokoilemassa. Nalan kanssa erityisesti paneuduttiin istumiseen ja Milan kanssa luoksetuloon. Nemo teki vähän seuruuta ja kaukoja.

Nalalla noudot putkeen kokeenomaisesti, hyppynouto oli aikalailla 10, metallissa palautti Annalle :D Toisella kertaa teki ihan hyvän metskunoudon, ja tunnari oli nätti.. Hyvin pikkuisesti pyörittää tunnaria suussaan, mutta ei ole ihan hirveää räpellystä.

Milalle seuruuta, missä erityisesti juoksussa edisti, äh! Liikkeestä maahan nappi, liikkeestä seisominen aika lailla nappi, luoksetulossa ottaa pienet töpötykset, mutta tuolle pitäisi oikeasti nyt tehdä jotain! ;( Menee turhia pisteitä erityisesti VOIttajassa! Nouto hyvä, hyppy hyvä, mutta kaukoissa vähän siirteli pyllyä.. höh.

Nemo oli Nemo! :D Ilmoitin Nemon alustavasti rallytokokurssille. Katsotaan, tulisiko siitä meidän uusi laji :D

Mila agiliitelemässä Tuijan opeissa maanantaina 20.2.

Rata oli melko haastava, mutta todella kiva! Radalla oli keinua, rengasta ja keppejä ja pimeästä putkesta onkimista. Ekalla radalla meille tuli Milan kanssa yhteentörmäys päällejuoksussa... eli se oli sananmukaisesti päällejuoksu :D Ja toiseksi pimeällä putkella en huudellut Milalle tarpeeksi sen juostessa putkessa, joten lähti eka väärään suuntaan, noh uudestaan ja hyvin löysi oikealle puolelle :)

Toinen kerta ja sanotaan nyt, että helkkarin upea koira mulla!!! Upea nollarata! Keinu, kepit, rengas, kontaktit... Aivan supermakee koira!! Miten ihmeessä Milasta on tullut tuollainen?? <3 Vaikka itse sanonkin, niin siinä on lupaava koira agilityyn, kaiken lisäksi tokoonkin..!! Nemo periyttää näköjään upeita turbojapseja! :)Torstai on toivoa täynnä, niin myös eilen torstaina 23.2.pvä

Nala aloitti tokolla. Ihan ookoo seuraamista. Liikkeestä istumiset KAIKKI istui!! siis täh!! Luoksetulo ihan ookoo, eli stoppi seisten ja maahan! Hyvä, lopuksi vielä palkkasin heti seisomisesta :)

Ruutuun heti ekalla hienosti löysi, mutta maahanmenon sijasta meni istumaan :D Mutta sitten ihan nappi ruutu seurauksineen! Vau! Siis oikeasti mitä mun koiralle on tapahtunut, onko joku treenannut sitä salaa...?

Kaukoissa teknisesti hyvät vaihdot, mutta maasta istuminen oli vaikea, kun tarjosi sitä seisomista herkästi. Mutta siis kun vaihdot saadaan silleen kuntoon, että kuuntelee, eikä arvo, niin aika hyvässä vaiheessa alkaa oleen meidän kaukot. Nyt ei edes ennakoinut seuraavaa liikettä, vaan nätisti odotti :) JES!

Agiliitelyistä. Tiina handlasi Nalaa ja Milaa. Hyvin lähti juniorit "vieraan" matkaan ja tekivät täysillä töitä, kun niiltä sitä vaadittiin. Huomasi myös sen, että kun ei vaadittu, niin alkoivat pikkuneidit vähän löysäilemään.. :D Mutta kiva oli nähdä, että jos kesällä ei pysty treenaamaan, niin tytöt voi antaa muille, niin lähtevät vieraidenkin matkaan juoksemaan. :)

Nemo treenasi ryhmässä, Ainon koulutuksessa. Rata oli myös eilen hieman haastellinen, mutta kiva. Ekalla kerralla tein vähän turhan ennakoivan valssin, joten tuli jo esteen ohi, kun kääntyi niin tiukasti :D Tämän lisäksi takaakiertoon laitoin vähän löysästi, niin tuli etupuolelta. Muuten ihan ookoo-menoa. Toisella kerralla muuten meni ihan superhyvin rata, mutta joku aivopieru tuli Nemolle, ja lähti juoksemaan A:ta kohti, joten tuli hypyn ohi ja hyppäsi toiselta puolen, muuten ihan superhyvää rataa Nemolla kaiken kaikkiaan :)

Tyytyväinen olen kaikkiin pörröihini :D

2 kommenttia:

  1. o/ mä voin ilmoittautua Nalan kanssa agi hommiin. Tykkään vaan niin mitteleistä ja klaineista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Laura! :)Eiköhän Nala irtoo sulle agikaveriksi kesällä ;)

      Poista