lauantai 11. helmikuuta 2012

Tokoa ja hyvin lyhykäisesti agia, niistä on pakkastorstain ilot tehty

Torstaina oli jälleen varattu tokovuoro ja aloitin Nalan kanssa tokoilemalla.

Seuruu oli ihan ookoon näköistä. Liikkeestä istumisessa tekee edelleen summittaisesti seisomisen, mutta hyvin myös toisinaan istuukin :) Eli äänenpainolla ja käskyn ajankohdalla on suuren suuri merkitys!

Luoksarissa jälleen maahan ekalla käskyllä, ja uudella käskyllä jäi hyvin seisomaan.. Toisella yrityksellä valui ja jäi seisomaan, joten heittelin nakkeja ja stoppailin siitä. Nyt onnistuu oikeastaan joka kerta tuo maahanmeno, kun osaan käskyttää oikein (sopivan tiukasti).. :)

Kaukoissa ihan ookoo-vaihtoja (jopa ihan yllättävän hyviä :) ) Nouto suoraan ja vähän vinosti olivat täysin nappeja!! :) Jesjes!

Milan tokoilu oli sellaista ns. perseilyä... se jälleen edisti joka hetki, kun oli vaan niin hirveän hauskaa, ettei millään malttanut seurata oikealla paikalla... Noo, olihan siellä ihan ookoo-pätkiäkin välillä.. Maahanmeno oli ookoo, luoksetulo oli jopa ihan ookoo n. 10-15 metrin matkalta! Seisominen ei todellakaan ollut ookoo, vaan lakosi maahan tai steppasi. No, muutama ihan hyväkin toisto tuli.

Kaket oli hyvät ja nousi ekoilla käskyillä :)
Hyppy oli super! Ja nouto isolla kapulalla onnistui muuten, mutta luovutuksessa peppu nousi ilmaan.. Ennen avo-kokeita pitää treenata omalla kapulalla, ettei luovutuksessa sitten pomppaa.. Mutta íhan kiva, että neiti-hienohelma nyt suostuu tuomaan laukalla isompaakin kapulaa :)

Lopuksi kontakti ja kepit Milalle ja kaikki oli ihan superkivoja :) Ihana Mila <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti