maanantai 13. helmikuuta 2012

Sunnuntai-illan tokotreenit

Sunnuntai sujui taas iltatreenien parissa. Mukana oli Anna ja Riikka koirinensa ja mulla oli kaikki fifit tottelemassa. :)

Nemo aloitti tekemällä sivussa kaukoja (jotka ovat muuten edistyneet!) ja noutoa, joka ei edisty, ei sitten millään... Sitkeästi jatketaan, koska eihän meillä oo mikään kiire sinne avo-luokkaan, mutta jos joskus pääsisi vielä alonkin jälkeen tekeen jotain :)

Nala teki seuruuta, istumista ja kaukoja. Seuruu oli ihan ookoota ja saatiin taas kontakti pysymään pätkissä :) Istuminen oli eka nappi ja sitten se alkoi ennakoimaan jäämällä seisomaan tai menemällä maahan... Istuminen oli kateissa. Lopuksi vielä peruuttamalla muutama toisto.. eli peruuttaen jatketaan, kunnes tulee satavarmaksi!!

Kaukoja hinkattiin sivussa. Nalan tekniikka on ihan hyvä, kunhan saadaan malttia odottamiseen väleillä ja kuuntelemiseen, kun välillä tehdään edelleen sitä, mikä tuntuu vaan kivalta (eli yleensä noustaan maasta seisomaan tai mennään istumisesta maahan) Noh, loppuun vielä toinen pätkä läheltä ja oli ehkä jopa erinomaista tekemistä!! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :)

Mila ei meinannut pysyä "housuissaan", kun pääsi tekemään. Suu oli kuin naantalin aurinko ja häntä vispasi menemään.. Hauska tapaus se on! Motivaation kanssa ei todellakaan ole ongelmaa, päin vastoin - ilohaukun kanssa on! Minun hissukka Mila on alkanut haukkua treeneissä, kun on vaan niin kivaa... huoh.. inhottaa kieltää toista, mutta eipä se tunnu sen motivaatiota kadottavan.

Seuraaminen oli parempaa, eikä edistämistä tapahtunut juurikaan. Pitää vaan itse liikkua tooooosi rauhallisesti. Maahanmenot olivat kivan jämäkkiä. Luoksetulossakin oli havaittavissa jämäkkyyttä! JES! Vaadin jopa enemmän, kuin rajani on :P Eli pikkuhiljaa kohti unelmastoppia ;)
Liikkeestä seisominen oli ihan ookoo.

Nouto ookoo, mutta nousi seisomaan lopussa eli treenattiin loppua, että istuu loppuun asti. Metallissa ihan ookoo, mutta pylly nousi. Noh, tuota loppua en viitsinyt treenata, vaan jätin lihapullan Milan selän taakse ja vapautin palautuslaukasta sinne. :) Tunnarissa lähti nätisti ekalla ja haisteli läpi ja otti oman varmasti ja toi viereen, mutta tässäkin pylly nousi! ;( Eli nyt tämä pyllyn nostaminen laitetaan kuntoon! Argh!!

Lopuksi vielä lenkille Riikan ja koirien kanssa ja mukavasti nuo kuusi narttua tulee toimeen. Nala on erityisesti Viiman ja Riehan mieleen, mutta kovasti Milakin yritti juosta mukana. :) Nemo oli kovasti haistelemassa sterkassa käynyttä Viimaa ja muutenkin käyttäytyi ihan iloisella mielellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti