lauantai 28. tammikuuta 2012

Agia-agia, tokoa-tokoa

Nemon itsenäiset ja Milan ohjatut agitreenit ma 23.pvä:

Nemolle treenattiin puomia, keinua, keppejä ja putkitreeniä. Puomilla kerran ja tönöttään päälle, mutta muuten ok. Vauhtia on tullut selkeästi puomille lisää, toivotaan, että tämä näkyy ensi lauantaina kisoissa :) Keinullakin on ihan mainio vauhti, eli silläkin ollaan talvikisatauolla edistytty - ainakin toivottavasti :)

Kepeillä ihan ookoo meno ja pimeä putkikin alkoi löytyä putken puolelta lähetettynä, mikä on ehdottomasti meille vaikeampi puoli. Mutta ehdottomasti pitäisi tehdä vielä pimeään putkeen irtoomistreeniä :)

Milan treeneissä harjoiteltiin teknisiä juttuja ja neiti on aikas pätevä likka :) Takaakierrot, valssit ja persjätöt menee tytsyllä ihan hyvin. Ongelmaksi tuli vain päällejuoksu -tekniikka, mutta kyllä sekin alkoi löytyä. Keinulla Mila haukkui ennen suoritusta - edistystä selkeästi! :)

Lisäksi treenattiin sivuttaisirtoomista putkeen itsenäisesti sivussa ja hienosti lähtee sivuttain irtoomaan putkeen, ihana likka <3


Pulikoimassa keskiviikkona 25.pvä:

Nemo ja Mila saivat viettää puoli tuntia yhdessä altaassa uiden. Ihan kivasti tytöt jaksoivat uida, mutta kyllä olivat väsyneitä! Eka kerta pitkään aikaan, kun meidän koirat oikeasti väsyi! :D Kiitokset jälleen Anskulle ja Koirasportille :)


Milan torstain tokotreenit hallissa ja Nemon ACE:n koulutus 26.pvä:

Mila teki seuruuta, jääviä, luoksetuloa sekä noutoja. Seuruu "häiriköitynä" ihan ok, jäävätkin joo, mutta luoksetulo ottaa päähän.. siitä ei varmaan ikinä tuu jämäkkä.. :( Nouto isommalla kapulla: ekaksi ei meinannut ottaa suuhunsa, mutta onnistuihan se lopulta ja vielä laukalla! :) Ehkä tämä tästä... ?

ACEsta oli Harri Katainen kouluttamassa JATilla. Rata oli kiva ja kouluttajakin oli kannustava, harmi vaan, että Nemon hormoonit vielä vähän hyrräili ja välillä oli vähän slowmotion-menoa.

6:een asti sujui ihan hyvin, mutta 7-este oli ihan hirveää kyntämistä meille.. 1-2 esteet suoritettiin niin, että kutsuttiin 2 esteen siivekkeen edestä ja merkattiin hyppy ja lähdettiin liikkeelle. 5:lle piti heittää ja luottaa, että koira irtoo. Noh, seiska piti suorittaa persjättönä, mutta Nemo oli turhan kuuliainen ja jätti suorittamatta sen hypyn välissä. Lopulta päädyttiin suorittaan 7-este toiselta puolen ohjattuna. 8:lle pakkovalssijaakotus, tämä oli ihan ookoo, mutta kepeille haki jokaisella kerralla toiseen väliin! ;( Miksi, oi miksi! Nyt ekaan väliin ohjuri ja äkkiä eka väli kuntoon! 10:lle takaakierto ja valssi - sama 12-esteelle ja 17-esteelle. Nämä sujui meille ihan hyvin. Aluksi meinasi olla hankalaa merkata katseella 19-este, mutta alkoi sekin sujua. 21-esteelle vielä pakkovalssijaakotus. Olisi ollut niin kiva tehdä, jos Nemo ois ollut täydessä meiningissään, mutta näin nyt tällä kertaa. Mutta eiköhän tuosta koulutuksesta ainakin itselle jäänyt ihan jotain mieleen. :)


Tokotreenit hallilla ja agiliitelyä eilistä rataa fiilistellen perjantaina 27.pvä:

Nala pääsi vihdoin ja viimein treenaamaan, kun juoksujen "kuoliintumisaika" päättyi. Steriilisaatioaikaa on jo kyselty Nalalle, mutta näillä näkymin on viikolla 13. Nala treenasi seurausta, liikkeestä istumista, luoksetuloa, hyppynoutoa, metallinoutoa ja tunnarin kantoa. Seuruu SUPER, ihan sairaan päheetä! Vau! Liikkeestä istuminen jäi ekalla seisomiseksi, mutta kaksi seuraavaa oli napakat istumiset.

Luoksetulo tehtiin kaks kertaa ja Katja oli vahtimassa takapalkkaa. Siis, mitä kaksi SUPERonnistunutta luoksetuloa!!!! Vauh! Nouto oli ällö ekaksi, mutta sekin onnistui ja oli lopulta nappi. Metallissa laukkasi! Ja tunnaria ei ihan niin paljoa pureskeltu :)

Eilinen rata: Mila ihan supermakee! Pakkovalssijaakotusta pitää hioo, mutta muuten aika makee tytsy ja vauhti on ihan super! :) Nemollakin oli fiilis jo parempi! :)

Ihania likkoja mulla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti