maanantai 23. tammikuuta 2012

Milan lonkat B/B ja kyynärät 0/0! Hyvillä mielin jatketaan treenejä! :)

Milan lonkat ja kyynärät tuli vihdoin viralliseksi jalostustietojärjestelmään :) Ja ihana, että tytölle on kehittynyt terve kroppa :)

Milan isällä ja emällä on lonkat tutkittu molemmilla C/C, mutta onneksi tässä kohtaa ei menty huonompaan, vaan astetta parempaan ja tulos oli B/B :) Kyynärät oli terveet, kuten molemmilla vanhemmilla :)


Jälleen on tullut treenattua aika lailla torstainkin jälkeen.

Perjantaina itsenäistä agilitya, 20.pvä:

Kävin Nemon ja Milan kanssa treenaamaassa agilitya heti kello kahdeksan aamulla :) Olipa kiva tapa aloittaa vapaapäivä :) Mila ja Nemo treenasivat oikeastaan vain kaikkia kolmea kontaktia ja keppejä. :) Ihan hyviä suorituksia kummallakin. Mila pysyi kontakteilla ja Nemolla oli selkeästi vauhtia keinulla sekä puomilla, jes!! :) Kepeillä Nemolle eka väli unohtua, kun tultiin putkesta niin vauhdilla, mutta kun vähän ennakoittin ohjausta taaksepäin, niin löytyi oikea väli :)


Lauantain tokotreenit Kana-areenalla, 21.pvä:

Lähdimme Annan ja koirien kyydissä Milan kanssa lauantaiaamuna vapaapäivänä klo 7.30 Längelmäellä Kana-areenalle treenailemaan lämpimään halliin. :) Mukana oli myös Hanna, Kit ja Bo :) Kivat treenit kivassa seurassa :)

Milalle treenailin luoksetuloa, mihin sain ihan hyviä uusia vinkkejä edelleen tapahtuvaan teputukseen. Tämän lisäksi treenattiin ruutua, joka nyt ei löytynyt tällä kertaa, eikä millään eteneminen kauas onnistunut. Kerran onnistui nappiin ruutu, mutta senkin jälkeen ei pokka riittänyt mennä loppuun asti. Läpyskä takaisin ja lähemmäksi ruutua ja paljon palkkaa. :)

Noutoihin (kumpaankin) pitäisi saada paljon vauhtia, eli kumpikin palautetaan ravilla. Tunnari oli nappi ja rauhallisesti suoritti ja lähti ihan kivalla vauhdilla, mutta edelleen vielä toisella käskyllä. Mutta tunnarin ilme oli kiva :) Noutoihin joko takapalkkausta tai jotain, koska nyt pitäisi saada sitä intoa siihen palautukseenkin. :)

Sunnuntain itsenäiset treenit Nalalle ja Doggietreenit Nemolle ja Milalle, 22.pvä:

Nalan kanssa päivällä parkkiksella treeniä. Seuruu on kivaa, ja hyvin pysyy kontakti. Liikkeestä istumiset nappeja, heti kolme hyvää suoritusta! :)

Luoksetulossa nappi seisominen ja maahanmenossa ekalla käskyllä alas, vaikka vähän aikaa pohtikin asiaa. Sitten lisäksi nakin heittoja ja siitä maahan, eli tässä jo huomaa, ettei ihan noin vaan tule ajatus maahanmenosta -> näitä ehdottomasti lisää!! :) Kaukoissa eka seisominen nappi, mutta sitten seiso - maahan -vaihto oli kadonnut päästä totaalisesti.... huoh!

Illan tokotreenit Annan ja Riikan kera. Nemo teki omaan hömppätapaansa, eikä se ole korrektia, eikä se ole kaunista, mutta se on Nemomaista, ja on meillä ihan hauskaa :) Seuruuta, maahanmenoa, luoksetuloa, yksi seisominen, tokohyppy ja sivussa kaukoja ja noutoa. Seuruussa paikka ihan ookoo, mutta katse tippuu maahan pari kertaa. Maahanmenoon tarttis ehdottomasti saada vauhtia! Luoksetulot nappeja!! :) Seisominen nappi! Tokohypyssä ekalla kerralla kaatuu, kun kääntyy niin nopeasti, mutta seuraava suoritus on ihan ookoo. Teputtaa mun kävellessä viereen, eli tähän pitää palata! Noutokapulaa ei millään ota suuhun, mutta kaket on ihan ookoo.

Mila treenasi seuruuta, luoksetuloa, maahanmenoa, noutoa ja kaukoja. Noutoon saatiin yhteen palautukseen jo laukka-askelia, jes! :) Muuten oli ihan oookoo tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti