maanantai 2. tammikuuta 2012

Päivittämislaiskotus

Täytyy myöntää, että nyt on kyllä laiskottanut päivittää blogia! Tosin eipä sitä joulukuussa ihan hirveästi ole tehtykään mitään parit tokotreenit ja pieniä agitreenejä...

Tokosta:

Nalan kaukot on lähtenyt oikeasti menemään reippaasti eteenpäin, vielä pitää lähellä vahvistella käskyt, kun ei meinaa erottaa seisomista ja istumista, mutta liikeradat alkaa olemaan aika puhtaat! JES! Ja Nala ei juurikaan edistä, paitsi sitten kun sille tulee epävarmuus päälle.

Samoin Nalan ruutu on mennyt heittämällä eteenpäin, enää ei tarjota jokaista törppöä, vaan mennään ruutuun.. vielä tosin ne hörökorvat pitäis saada joka kerta kuuntelu-taajuudelle, sillä välillä käskyistä huolimatta Nala onnellisesti jatkaa ruudun "etsintää"..

Itseasiassa alkaa jännittään se, että Nalallahan alkaa olemaan kohta voittajan liikkeet kasassa, APUA! :D

Milalla havaitsin, että avon luoksetulon stoppi onnistuu niin paljon paremmin pelkällä kädellä, kuin käskyllä.. että pitäisköhän siihen ihan oikeasti vaihtaa käsi-stoppi.. Mutta joka tapauksessa jämäkkyyttä ollaan saatu!

Sunnuntaina tehtiin putkeen kehu-palkalla nouto, kaukot ja hyppy.. ja kappas VOIn kaukoja treenatessa, Mila on unohtanut pelkät AVOn kaukot kokonaan...! Hui! pitääpä treenailla niitä, kun niissä on niin paljon pisteitä kiinni ja Mila on kuitenkin tehnyt ne aina lähes 10 tasolla.. Nouto ja hyppy oli 9-10 tasoa. :)

Seuruussa Mila on alkanut oppia pitämään paikkansa, eikä ihan niin paljoa edistä, tosin, kyllähän se edistäminen tahtoo olla siellä pääkopassa syvällä ja tulee aina välillä esiin..


Agista:

Nala pääsi tekemään taas eilen pitkästä aikaa agia, ja voi kun se on ihan hassu! Se huutaa onnesta, mutta eilen se sentään keskittyi kuuntelemaankin, vaikka välillä pääsi riemun kiljahdus -huutoja! Kepeillä yritin lopussa irrota sivusuunnassa, niin tuli viimeiseltä väliltä pois, mutta muuten Nala on kyllä aika kiva agikoira... Harmi vaan, että ei taida Milan lähtiessä kisakentille jaksaa kisata enää kauheasti Nalan kanssa, mutta jospa sen pari starttia silloin tällöin :)

Mila on oppinut kepit! JESJESJES!!!! Ilman ohjureita, useaan kertaan, täysin puhtaasti ja todella vauhdikkaasti!! Aivan mahtavaa! Huh, kyllä on ihana nähdä, että vihdoin saatiin jotain valmiiksi Milan kanssa! :) Kontakteilla A:lla Milalla vähän unohtui, että mitäs siellä pitikään tehdä, niin seuraavat pari kertaa tehdään A:ta hihnassa ja katsotaan sitten taas uudelleen, että muistuuko mieleen :) Puomi on ok, pussi menee nyt ihan joka kerta itsenäisesti! putkiin tarvitsee vähän irtoomistreeniä - erityisesti takaaleikkauksiin, keinulla on edistytty ihan oikeasti, vaikka edelleen namiavuin houkutellaan, mutta jospa se siitä ja ihan oikeasti päästäisiin keväällä kisaamaan! :)

Nemo nyt on Nemo - se on vaan niin ihana agikaveri, etten olisi ikinä uskonut saavani siitä niin kivaa harrastuskaveria! Se on ihan totaalisen syttynyt lajiin ja antaa itsestään treeneissä ihan sata-prossaa! Kontaktit on nykyään nopeammat ja keinuunkin ollaan saatu vauhtia, kun palattiin palkkauksiin :) Kepit ovat ihan huiput ja onnistuu kummaltakin puolen :)

Nyt jäi pikku-Nemo juoksutaolle ja katsotaan sitten n. kolmen viikon päästä, miten meillä sitten sujuu.. Seuraavat kisat on näillä näkymin 4.2. Kuopiossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti