lauantai 12. marraskuuta 2011

Tehotorstai

Torstain treenimaratoni aloitettiin Nalan kanssa tokotreeneillä. Päästiin treenaamaan todella hyvään porukkaan, ja se on vuoden loppuun asti jatkossa torstaisin.

Nala treenasi liikkuroituna voittajan seuruuta. Alussa tippui kontakti, mutta muistutuksella kontakti palasi ja pysyi melko hyvin. Ääntelyä tuli ihan haukuntana pari-kolme kertaa, mikä oli hyvin,hyvin ärsyttävää! :(

Liikkeestä istuminen tehtiin myöskin liikkuroituna ja se istuminen oli mielestäni aika nappi! Pikkuisen otti askelta mun kävellessä oikealta puolelta. Sen vasen tassu oli ainakin liikkunut vähän..höh!

Luoksetulossa on selvästi vaikeinta nyt mun oma hahmottaminen sinne ekalle törpölle! En oikeasti osaa katsoa, missä kohtaa se törppö on koiraan nähden.. :( Ekalla siis käsky aivan liian myöhään.. Mutta stoppi oli ookoo.. namikupilta suoraan maahanmeno ja nyt oli todella nätti! Vielä pelkkä seisominen ja nyt jopa itsekin osasin ajoittaa vähän ennen törppöä käskyn :)

Tunnari oli muuten nappi, mitä nyt alussa Nalan kanssa sählättiin!

Ruutu oli vaikea Nalalle.. Se lähti rallattamaan kentälle ilman hajuakaan ruudun sijainnista! :O Noh.. vietiin läpyskä yhdessä ja nyt hyvä lukitus ruutuun ja hyvä suoralinjainen meno ruutuun keskelle, mutta sitten alkoi järjetön haistelu ja käskin koiran pois... Uusi lähetys ja nyt nappi seisominen! :) Hyvä Nala!

Metalli oli hyvä, mutta ekalla karkasi! :D
Hyppynoudolla on edelleen vaikeaa tulla vähän sivusta luokse... Eli ehkä pitää alkaa treenaamaan sieltä sivusta hyppäämistä ilman kapulaa :) Tämä siis tuleviin treeneihin!!

Tostaina emme treenanneet enää kaukoja, mutta muuten olen niitä kotona ottanut ja siis meillähän kotilaboratorio-olosuhteissa onnistuu nykyään 10 metristä maahan-istu-maahan -vaihdot ja melkein 5 metristä maahan-seiso-maahan -vaihdot!! :) Nyt treenaamaan vielä seiso-istu-seiso-vaihto, niin avot!! :) Sen jälkeen ruvetaan melkein miettimään kokeita


Milalle pientä ratatreeniä.. Kontakteilla piti muistutella taas sitä stoppia, kun se tahtoo unohtua, kun vauhti kasvaa... :( Kepit oli aivan hirveät, ja koska kunnon ohjureitakaan ei ole enää hallilla, niin en tiedä, pitääkö heittää verkot taas Milalle, mutta ne on oikeasti alkaneet kusta, siis ne kepit!! :(

Keinulla mielestä tehtiin suuri edistyminen, sillä se on ollut hirveää Milan mielestä ja nyt tehtiin 10 toistoa, niin että Mila ihan melkeinpä tyytyväisenä tuli keinulle.. Ja se on jo paljon! Toki se jää siihen keskivaiheille makaamaan, että keinu laskee, mutta sitä en pidä pahana, vaan tärkeintä mulle on tällä hetkellä Milan asenne! :)

Lopuksi vielä oikeastaan kaikki AVO-liikkeet läpi jopa ihan hyvillä suorituksilla! Mila on kyllä pähee pikkuneiti!! <3


Nemon kanssa tehtiin ratatreeniä ja muistuteltiin keinun muuttunutta kontaktia ja puomille nopeampaa kontaktia. Nyt alkoi treenissä olemaan jotain ideaakin ja Nemo oli selvästi taas hoksannut puomin kontaktin, tekihän se Pieksämäelläkin nopeat puomin kontaktit, vaikkei muusta hyvää sanottavaa ollutkaan :D Mutta tuo on todella hyvä ja nopeuttava juttu! Vauhtia oli myös kepeillä Nemolla! JESJES!

Nyt vain pitäisi Nemollekin saada keinusta nopeampi, kun helposti alkaa himmailemaan siellä ja sitten se on vielä sille vähän utopiaa, että se saa keinun laskettua juostakin keinulta pois... nyt sitä pitää hirveästi kannustaa keinulta pois :D Noh, elämä on! Koskaan ei olla valmiita minkään suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti