maanantai 21. marraskuuta 2011

Näyttelyviikonloppu

Viikonloppuna oli kaksipäiväinen Jyväskylän KV -näyttely.

Lauantaina japseilla ja mitteleillä oli tuomarina Theo Leenen Belgiasta.

Milan arvostelu:

"2 years old. Good size & proportious. Very nice feminine head. Dark eyes. Complete scissors bite. Well set ears. Good neck, shoulder & topline. Nice tailset. Could be a little bit stronger in body. Not really in coat at this moment. Moves well."

ERI AVK 4 ja avoimessa 7 koiraa sai ERIn :)

Nala "2 years. Good size & type. Nice feminine head. Dark eyes. Complete scissors bite. Nicely pricking ears. Good neck, shoulder & topline. Correct tail. Strong body. Nice coat. At the movement a little bit narrow in behind."

ERI AVK 2, SA, PN4 ja vara-SERT!!

Tuomari unohti ilmeisesti Nalan iän, koska kysyessään Nalan ikää, varmisti, niin että kaksi? Johon vastasin, että kolme, johon sanoi vielä kolme, mutta arvosteluun oli näköjään mennyt 2-vuotiaana... Mutta hienosti pärjäsi Nala 13 nartun sarjassa, kun sijoittui 4.nneksi! :)

-----------------------------------------

Sunnuntaina jatkui karkelot:

Milalla oli tuomarina Robert Blümel Itävallasta.

"2 years. Very nice female. Feminine head and expression. Correct size and format. Excellent angulated. Strong body. Good coat. Excellent mover."

ERI AVK 1 SA PN3 ja vara-SERT!!!

Wuhuu!! Aika hienosti pikkulikalta noin korkeatasoisessa sarjassa! Mila meni tosi nätisti ja oli ryhdikkäästi, vaikka oli menossa jo toinen päivä.. Harmi, että karvat puuttui.. olisi varmaan voinut pärjätä vielä paremmin. :) Mutta ei haitannut periaatteessa, voitto jo tuokin meille :)

Nalalla tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

"Hieman pitkärunkoinen, hyväluustoinen narttu. Hyvä pään muoto. Hyvät silmät. Pienet, leveäasentoiset korvat. Voimakas kuono-osa. Hyvä selkä ja häntä. Syvä voimakkaasti pyöristynyt rintakehtä. Hyvin kulmautuneet raajat. Kyynerpäissä hieman löysyyttä. Liikkuu hyvin. Antaa kovin raskaan yleisvaikutelman."

H

Noh, ei voi kaikki tykätä.. :)

----------------------------------------------

Nemon ja Nalan tokoilut lämmitetyssä hallissa illalla:

Nala aloitti seuruulla. Lähdöissä taas karkasi katse, joten harjoiteltiin sitä jälleen. Hyvin alkoi pysyä, kun itse maltoin lähteä rauhassa ja keskittyä Nalaan.

Liikkeestä istuminen nappi! Se on sille nykyään jo hyvin varma liike. :)

Luoksetulon maahanmenoa. Eka oli nappi ja toisella kertaa meni istumaan ja katsoi ihmeissään minua :D Noh, uudestaan ja nyt oli oikeasti nopea maahanmeno, koska tuntui, että se löi vauhdissa maahan.:)

Nemo treenasi seuraamisen ensimmäistä askelta, mikä oli Nemolle vaikea pitkästä aikaa, kun haluja ois ollut mennä kovaa ja ilman kontaktia :D Noh, kohta löydettiin yhteinen sävel ja hyvin pysyi kontakti. Ja hyvä täyskäännös, sen Nemo osaa, jos haluaa :)

Liikkeestä maahanmenossa otin Nemolle saman saalistamisen käyttöön, ja vaikka eka oli vähän hidas, niin palkkasin saalistuksella. Seuraava olikin aika räväkkä jopa!! :) Siis jos vertaa Nemon taitoihin :)

Sitten paikkamakuu Nalalle. Tehtiin eri aikaa maahanmenot, ja Nala meni vähän liian aikaisin maahan, mutta sitten omalla vuorolla ihan hyvin kuitenkin. Noh, sitten kun pääsin takaisin, Nala näytti makaavan terhakkaasti, mutta oli hirveän vinossa. Nyt pitää siis olla tarkkana, miten sen pistää makaamaan sinne, kun en tiedä, miten se olisi päässyt nousemaan, kun Riikka koko ajan seuraili koiria.

Sitten Nalan kaukoja sivussa. Ihan hyviä vaihtoja teknisesti, mutta häiriössä ei oikein kuunnellut, tuli "peru" vai "down".. Mutta "stå" alkaa olemaan aika vahva sekä maasta, että istumisesta :)

Nalalle vielä ruutu. Hyvin bongasi, mutta karkasi aina kysymyksellä "missä ruutu" ja alussa meni nätisti ruutuun, eli edistynyt selkeästi, mutta kun en sitten antanutkaan enää karata kysymyksellä, niin muuttui epävarmaksi.. joten pitää nyt ilmeisesti muuttaa "edessä" sanaksi tai jotain muuta.

Nemolle sivussa loppuun maahan-istu-maahan vaihtoja. Olen nimittäin alkanut vakuuttuun Nemosta, että se voisi innostua AVO-luokasta vielä jopa enemmän, koska siinä on vähemmän seuraamista. Ainakin kaukoissa se oikein iski maahan :D Katsotaan, miten meille ensi vuonna käy :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti