maanantai 28. marraskuuta 2011

JYTKY viikonloppu!

Viikonloppuna oli JAT:n kaksipäiväiset agikisat.

Lauantai startattiin medeillä ja Nala oli ihan ensimmäinen kisaaja. Tuomarina lauantaina 1- ja 2-luokilla oli Johanna Wüthrich.

Rata oli mukava, mutta harmillisesti torstaina Nala säikähti keinua, mistä syystä se meni puomin ihan hirveän hiljaa ja hiipien. Noh. 0-tulos, mutta ärsyttävästi 0,52 sekuntia yliaikaa! Se oli ärsyttävä tulos se! :( Noh, tuolla tuloksella sijoituttiin 3.nneksi kuitenkin eli joku lohtu :)

Noh, sitten maxien jälkeen oli minien vuoro. Nemolla oli hirveä raivo päällään kentälle menosta ja se repi hihnaansa ja mun hanskoja. Ja kuinka ollakaan: 0! ja -3,10 aika eli se tarkoitti aliaikanollaa ja se taas tarkoitti 3. nollaa ja se taas tarkoitti SERTiä ja se taas tarkoitti nousua 2.lk:aan!!! Wuhuu! Mun eka 2.lk:n koira :)

Nala kävi toisen kerran radalla ja se nyt oli sellaista perseilyä, että huhhuijaa.. haisteli maata ja löntysteli tehden virheitä. 15 virhepistettä ja aikavirhettä 19 sekuntia! Eli meni todella madellen! :(Salmen tokoilut:


Välillä oli aika käydä tokoilemassa Milan kanssa Salmen opeissa.

Seuruu oli ihan nättiä ja Salme kehotti keskittymään vain seuruun paikkaan eli edelleen edistää. Ja toiseksi peruutuksissa harjoitella edessä peruutusta. :)

Luoksetulon stoppi oli selkeästi unohtunut! Miksi??? Se oli ihan löysä ja oikeastaan, kun treenattiin perusseisomista, niin Mila tosi paljon löysäili ja steppaili - perusteisiin! Luoksetuloon siis treenataan peruutusta ja sekä hyvin hyvin lyhyeltä matkalta stoppia edestäpäin takapalkalla.

Metallinouto on kuulemma hyvä ja hyppynoutoa varten pitää ostaa Milalle paksumpivartinen kapula, koska se oli hirveää nostaa paksumpaa kapulaa.

Ruudussa teki hyviä bongauksia, mutta se 25m oli ehkä vielä liian pitkä matka. Eli vielä harjoitellaan matkaa namimatolla ja sitten lähempää haetaan sitä, että Mila oppisi kuuntelmaan ja stoppaamaan nopeammin.

Kaukot Mila tekee hirveällä vemputtamisella, eli sen peppu heiluu ja pyörii ja hyörii... äh! Tätä harjoitellaan joka päivä jatkossa!

Tunnarin haistelu oli hyvä, mutta Milalle pitää saada motivaatio tarpeeksi kovaksi lähteä hakemaan sitä tunnaria. :)


Ja takaisin agikisoihin:

Tokoilujen jälkeen takaisin kisoihin ja luokkanousun kautta ensimmäisiin 2.lk:n kisoihin hyppyradalle. Nemolla oli edelleen hurja taistelumeininki päällänsä ja se oikein uhkui intoa päästä agikentälle - Noh, hyvällä vauhdilla mentiin hypäri. Tulos 0 ja 39 sekunnin ihanneaika alitettiin ajalla -6,03! Eli kovaa mentiin! :) Tuolla tuloksella sijoituttiin hypärillä 2.ksi ja koska oli yli 6 koiraa, niin saatiin eka LUVA 2.lk:sta!! :) Vau! Aikamoista!


Sunnuntain agikisoista ei jäänyt hirveästi kerrottavaa, koska niissä ei ollut hirveästi hyvää.. Vähän sählättiin koirien kanssa, joten Nalalle tulokset 10 ja 17,87 jolla sijoittui 3.nneksi. Mutta oli aika haastavia ratoja 1.lk:n radoiksi. (Haastavat keppikulmat ja putki-A -erottelu!)

Nemolla ei mennyt sen paremmin: ekalla radalla 5 vp ja yliaikaa 11,84 ja toiselta radalta HYL. Mutta ei se haitannut.. Oltiin jo saavutettu Nemon kanssa paljon viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti