lauantai 21. heinäkuuta 2012

ACEn koulutuksessa

Olin Milan kanssa ACEn Harri Kataisen koulutuksessa torstaina. Ei olla siis Milan kanssa tehty ihan hirveästi mitään kikkailutekniikkaa tai käyty koulutuksissa kuin kerran, joka oli TopTeamin kurssi. Noh, eipä olla muutenkaan ihan hirveästi nyt viime aikoina tehty agia, niin oli sekä ohjaaja, että koira vähän ulapalla, mutta selvittiin kyllä :)

Harri on kyllä kouluttajana aivan mahtava ja niin oli ratakin! :) Katselin ennen rataantutustumista ratapiirrosta ja se oli jotenkin todella inhottavan oloinen, mutta rataantutustumisen jälkeen tuntui todella kivalta radalta. :)


2-3 välin tein päällejuoksu-persjättönä.. Milalta oli päällejuoksu vähän unohtunut ja kiersi ensiksi koko esteen, mutta löytyihän se sitten. 6-esteelle tein merkkaavan valssin, mikä oli todella kiva ohjaustapa ja meille toimiva (tosin jostain syystä, ehkä väsymyksestä, Mila viimeisellä kierroksella ei tullut hypylle vaan juoksi kauas ohi..) 8:lla lähetin takaakiertoon ja sitten vastakäännös. Niistolla menin ottamaan kepit, vaikka kyllähän  Mila nyt suurin piirtein osaakin kepit takakautta, mutta harjoittelin niistokeppejä samalla, koska ne on jossain vaiheessa olleet Milalle hankalat.. 13-esteelle tein päällejuoksun ja merkkasin putken. Pääsääntöisesti muut lähetti putkeen ja juoksi putken ja 9-hypyn välistä, mutta itse juoksin putken ja keppien välistä, jolloin sain enemmän vauhtia Milaan.. Se tuntui ihan toimivalta Milalle :) 15-esteelle valssi ja U-putkesta persjätöllä koira mukaan ja valssi 17-esteelle. 18-putkeen pakkovalssilla ja se toimi hyvin. 20-kepeille jälleen vasemmalta ohjattuna, ja lopuksi käänsin valssilla ohjauspuolta. Tähän Harri ehdotti päällejuoksu+persjättöä ja sitä harjoiteltiin sitten namialustan kanssa ja onnistui!! :) 24-putkeen jälleen pakkovalssi.. Eka treenikerta meni todella hyvin ja oli oikeasti monessa kohtaa onnistumisen riemua... Toisella pätkällä Mila ilmeisesti väsyi, koska alkoi kiertää esteitä.. höh.. Noh, oli siinäkin ihan hyviä kohtia :) Mutta kaikenkaikkiaan hyvät treenit ja oli todella mukava palata kunnolla meininkeihin :) Milakin teki yllättävän hyvin :)

Harrikin vielä tokaisi mulle, että tervetuloa takaisin agikentille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti