tiistai 8. toukokuuta 2012

Tokotoko

Maanantaina ajelin koirien kera Pieksämäelle Hau-Hau -hallille treenaamaan tokoa kera Annan ja Riikan.

Nala teki ensin voittajaluokan liikkeitä. Tehtiin ihan lyhyt seuruupätkä, mutta Nalan seuruu on tällä hetkellä vähän katkonaista, mistä syystä jätettiin se sen suuremmin tekemättä. Luoksetulossa Nala karkasi nätin seisomisen jälkeen ilman mitään käskyä takapalkalle. Ja teki tämän vielä uudelleenkin vaikkei edes enää käytettykään takapalkkaa. Argh! Eli takapalkka lähti meiltä luoksarista NYT pois! Noh, vielä kerran ja erittäin korrekti stoppi ja maahanmeno! Kiva! :)
Ruutu löytyi nyt melko helposti, mutta sitten antaessani maahanmenokäskyä, Nala rupesi haistelemaan, eikä enää kuunnellut mitään.. Tämä se on ärsyttävää!! Noh, juoksin Nalaa kohti ja ajoin sen pois ruudusta. Uudelleen ja sitten tuli superhyvä ruutu, stoppi ja maahanmeno :) Vielä kerran kävelyiden kera ja palasin palkkaamaan ruutuun.
Metallinoudossa palauttaa ravilla jälleen, eli on vähän jäänyt treeni tässä vähälle, eikä ole enää yhtään niin kivaa...
Hyppynoudossa palauttelee sivusta! :( En tiedä, miten saisin tämän 100-varmaksi, että sieltä palataan IHAN joka kerta hypyn kautta takaisin...
Kaukot riman takana. ISTU-SEISO-MAAHAN-SEISO-ISTU-MAAHAN -vaihdoilla ihan nätit vaihdot, mutta toisessa istumisessa eteni n. 5cm.. Mutta korjasi sen menemällä vinoon maahan, kun ei kehdannut ylittää rimaa :D

Nemo teki liikkuroituna ALOkkaan. Seuraaminen hihnassa oli aika rumaa (haistelua pari kertaa ja paikan levähtämistä) Seuraaminen ilman hihnaa oli oikein nättiä ja paikka pysyi oikeastaan koko seuruun ajan! :) Kontakti Nemolla välillä tippuu, mutta ei kuitenkaan pahasti :)
Liikkeestä maahan oli hyvä!
Luoksetulo muuten hyvä, mutta hyppäsi ihan vähän vasten.
Liikkeestä seisomisessa meni istumaan?? Siis mitä!! Noh, menihän sekin lopulta ihan hyvin ja ihan hyvä stoppi olikin.
Tokohypyssä ei lähtenyt ekalla käskyllä, mutta sitten vähän liikehti hypyn takana. Mutta kai sillä pärjäisi :)

Mila teki pientä treeniä pihalla ja ihan hyvällä motivaatiolla juoksuisenakin :)

Pieksämäeltä ajeltiin suoraan JATin treenihallille, missä Nemo kävi tekemässä nopeat treenit keppejä ja kontakteja. Kepit alkaa pikkuhiljaa nopeutuun, mutta puomilla edelleen ekoilla kerroilla jää päälle, mutta menee kontaktiin uudesta käskystä... ääh, en keksi millään, miten tästä saisi nyt sellaisen kontaktin, että se menisi suoraan onoffiin..


Tiistain uinteja ja möllitokoa

Mila ei valitettavasti päässyt uimaan juoksujen takia, mutta Nemo ja Nala uivat senkin edestä. Nemohan nyt on aina nykyään uinut sen 30minuuttia, mutta Nala! Nala oli siis melkein koko puolisen tuntia altaassa :O Se kävi kahdesti vai kolmesti tekemässä pitemmän lenkin ja sen lisäksi yksittäin altaan verran rinkiä. Vau, sehän kehittyy ja innostuu :)

Illan möllitokot vietettiin kavereitten kesken Köhniön kentällä.. Nala oli selvästi väsynyt uinneistaan, kun tuntui olevan veto ihan pois, mutta silti löytyi sitä perseilyä, esim ruudussa... TAAS!!!

Paikkamakuussa oli vähän huono valmistelu, niin tartti kaksoiskäskyn maahanmenoon ja nousi ylös mun mennessä viereen. Oli vähän kylmää heittää kehään suoraan autosta..
Nalan seuruu oli jonkinmoinen, ehkä 7:n tasoista.. Istumista se ei jostain syystä nyt ollenkaa osannut :O Noh, ehkä se pitää tehdä sitten ens kerralla ihan varman päälle.
Luoksetulo ihan suht ookoo, mutta seisominen vähän valui ja maahanmenoon tartti kaksoiskäskyn.
Ruutu löydettiin, mutta sitten jatkettiin takana olevalle treenirepulle, ei ollut edes meidän!
Hyppynoudossa kiersi takaisin tullessa... huoh
Metallinouto muuten ookoo, mutta ravasi takaisin.
Tunnistusnoudossa toi ekalla väärän! Siis MITÄ, eihän se oo tuonut aikoihin (varmaan puoleen vuoteen) yhtään väärää... Noh, toisella oikea.
Kaukot jätettiinkin sitten väliin.

Mila jätti paikkamakuun pois, kun oli juoksuinen.
Seuruu oli hirveän nättiä, kunnes lopussa keskittyi johonkin ja vähän levähti ja annoin uuden seuraa-käskyn.
Liikkeestä maahan oli nätti.
Luoksetulo aika ookoo, vähän valui, muttei ihan törkeenä. (ehkä me ollaan sittenkin edistytty..)
Liikkeestä seisomisessa valui enemmän kuin yleensä.. tosin ohjaajakin käskytti eri tavalla, kun unohti, millainen käsky on ollut :D
Nouto oli muuten 10, mutta lopussa ennen kiitosta pomppasi vasten.
Kaukot olivat muuten superit, mutta jo Riikan liikkuroinnin ekasta käden noususta nousi istumaan, muuten oli muut vaihdot hyviä :)
Hyppy oli oikeestaan aika 10 arvoinen, en ainakaan keksi moitittavaa :)
Kyllä tuollaisella tottelulla pitäisi AVO1 tulla, mutta se, että onnistuuko tuo kaikki kokeessa, onkin eri asia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti