torstai 10. toukokuuta 2012

Tokoa ja agia - siitä on meidän tämän päivän elämä tehty

Eilen keskiviikkona aloitin päiväni tekemällä Milan kanssa tokoa Killerin parkkiksella. Harjoiteltiin jälleen luoksarin stoppeja sekä liikkeestä seisomista. Näiden lisäksi muistuteltiin noudon palautusta, että saadaan se puhdas 10 kokeista noudosta ;) Kaketkin on tavoitteena saada 10 arvoisina, kun ne on vaan niin hyvät :)

Luoksetulo on tutunnäköistä, mutta on siellä pienessä japsin päässä ehkä jotain tapahtunut? Voisi joskus sivulta päin kuvata stoppeja, niin näkisi, miten paljon se oikeasti tulee käskyn jälkeen eteenpäin, kun edestä sitä ei kunnolla näe..

Liikkeestä seisominen oli parempi, kun osasin antaa oikean käskyn ja oikealla äänellä, möllitokoissa oli totaali blackout, että mikä siinä on ollut käskynä...

Noutojen palautukset olivat hyvät ja odotin hetken, ennen kuin palkkasin Milan aluksi sosiaalisesti ja sitten vasta nakilla :) Hyvin toimi ja hyvin likka pysyi istumassa :)

Kakeissa kerran maahanmenossa pylly liikahti pari senttiä, hyihyi! Muuten nappeja! :)

Nemolla on toiminut agissa viime aikoina Ansku hovikartturina, ja eilen oli kolmannet treenit. Laitoin rataan paljon houkutusputkia, putki-puomi -erottelun, keinun ja renkaan takaakiertona, jotta tulisi ne Nemon kompastuskivet esille. Nemo ei tainnut mennä yhteenkään houkutusputkeen, kerran ainoastaan puomille putken sijaan ja keinukin meni suht vauhdikkaasti joka kerta :) Kepit olivat todella vauhdikkaat Nemolla (näköjään kissanruoka-keppi-treenit on alkanut pelittää ;) ) Hyvä Ansku ja hyvä Nemo :)

Nalakin pääsi tekemään todella lyhkäisen ja helpon radan pätkän, hyvin se vielä tekee agia. Ja voi sitä hymyä Nalan naamalla, kun pääsi tekemään ekaa kertaa agia leikkauksen jälkeen :)Tänään torstaina oli Nemon ja Anskun neljännet treenit:

Treeni näytti tältä


Nemolla on mahtava vauhti Anskun kanssa, koska Ansku jaksaa koko ajan käskyttää ja kannustaa Nemoa, sekä juosta Nemon kanssa kaikki pissintä reittiä. :)

Nala pääsi tekemään vähän agia ja tokoa hallissa. Kepit oli vähän unohtunut tauon aikana ja Nala vähän ohitteli välejä, mutta löytyihän ne kaikki välit lopulta. Kaukoissa tarvitaan ehdottomasti rima vielä, mutta nyt pystyi tekemään jo 7 metristä :) Kohta pääsee 10 metriin ja sitten vaihdetaan joku huomaamattomampi eteen :) Metallinoudossa haettiin palautukseen vauhtia kissanruuasta ja olihan siitä apua! :) Hyvin palautti laukalla sekä isompaa että pienempää kapulaa :)

Illalla vielä Milan kanssa tokkoileen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti