lauantai 17. maaliskuuta 2012

TK1 BH Mila, Suomen ensimmäinen BH-kokeen hyväksytysti suorittanut japsi

Olimme tänään Milan kanssa Pieksämäellä BH-kokeissa. Jännitti hirveästi, sillä viimeksi kokeet menivät niin totaalisesti penkin alle, mutta turhaan jännitin, koska Mila ei todellakaan jäänyt matelemaan (paitti henkilöryhmässä vähän hidasti) vaan päinvastoin, se vähän turhankin innokkaasti lähti liikkeelle esim jäävissä..

Milan parina oli rotikka, jota Mila haukkui siinä ilmoittautumisessa ja ajattelin, että tähänkö tämä kaatuu, mutta onneksi Mila kesti loppuun asti ja pysyi paikkamakuussa nätisti. Lopussa katsoin, kun rotikka tuijotti Milaa ja ajattelin, että haluaakohan se syödä Milan, mutta jälkeen päin kuulin, että se olisi halunnut mennä astumaan Milaa. Onneksi se pysyi kuitenkin loppuun asti hallinnassa, olisi pienelle tullut traumat :D

Kaupunkiosuus meni todella hyvin ja Mila oli erittäin rauhallisena kaikissa tilanteissa, jopa odottamaan jäi itsekseen nätisti, vaikka meni häiriökoira ja jokin muukin koira ohi. Hyvähyvä! :)

Kaiken huipuksi Mila on Suomen ensimmäinen japsi, joka on suorittanut kyseisen käyttäytymiskokeen hyväksytysti eli kait sitä vähän voi hehkuttaa ;)

Eli Mila on nyt sitten TK1 BH Mahti Vahdin Ayeme!! <3

Muuta menneellä viikolla tapahtunutta: Ollaan käyty maanantaina agiliitelemässä, torstaina tokoilemassa, perjantaina agiliitelemässä ja vähän tokoilemassa, mutta eipä niissä hirveästi mitään erityistä ole ollut.. Maanantain agitreeneissä tosin sain erinomaisia vinkkejä tekemiseen ja ajatustyötä, miten ehkä vähän vähentää Nemon sekunteja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti