keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vähän agia ja vähän tokoa...

Lauantai lähestyy... ja jännitys lisääntyy... Apua!

Agia käytiin maanantaina treenaamassa Milan kanssa ja noh.. kai se jotenkin meni, erityisesti rata :) Linjaaminen toimi tosi nätisti Milallekin, ja tuntui saavan vauhtia :) Kun taas valssi-persjättötreeni oli sellaista töks-töks-töks -menoa..

Kepit neljällä ohjurilla kummaltakin puolen ja kutsuttuna kummaktakin puolen puolesta välistä! Jesjes! Keinulla teki kaks kertaa peräkkäin omalla painolla, mutta vielä en uskalla sen kanssa yhdistää yhtään mitään muuta estettä.. on niin epävarmaa haparointia vielä..

Tokossa on treenattu Milan kanssa tehotreeninä erityisesti luoksetuloa ja kaukoja.. Noh, niistähän ne pisteet avossa tulee.. En millään kuitenkaan jaksa uskoa, että Mila pysähtyy luoksetulossa.. enkä kyllä usko enää siihen 1-tulokseenkaan.. Kaukoissa se on nimittäin oppinut, että siitä istumisesta voi valua itse maahan.. kiva!

Nalan kanssa eilen ruutua, surkeeta!! ja tunnaria upeeta! Luoksetulon stoppi JES! mutta maahan ei osannut vielä mennä.. Pikkuisen Nala on oppinut luoksetulossa ottamaan juuri sopivan laukkavauhdin, tykkään kovin. :) Myös Nalan istumiset oli nappeja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti