torstai 6. lokakuuta 2011

Tokoa, agia ja mejää - koirantäyteiset vapaat :)

Ke ja to olivat vapaapäiväni ja ne sujui hyvin koiramaisissa harrastuksissa. Ti-iltanakin tuli treenattua jo tokoa hyvillä onnistumisilla.

Ruutua ja luoksetuloa sekä tunnaria Nalalle ja Milalle ja olin ernomaisen tyytyväinen tyttöihin :) Lisäksi Nalalle VOI:n kaukovaihtoja ja Milalla AVO:n :) Kehitystä selkeästi tapahtunut!

Keskiviikkona kävin tekemässä ennen agitreenejä MEJÄ-jäljet Nalalle ja Nemolle. Ja sitten mentiin treenaan agia Sannan, Bettyn ja Titan kanssa.

Milalle keppejä 5-6 ohjurilla - oikealta viis ja vasemmalta 6. Puomia, A:ta ja keinua. Keinulla oli melkein havaittavissa edistystä ja mitä nopeammin tiputti alaspäin keinua, sen ahneemmin Mila vain söi nakkia! Rämäytys on Milalle varmaan pahin, joten Mila sai painaa tassuillaan keinun alas :) Tämä voisi auttaa keinuun :)

Nemolle kepit pääsääntöisesti ja Nalalle pienen pieni radanpätkä, joka sisälsi kontakteja ja hyvin pysyi kontaktit.

Mejä sujui molemmilla Nemolla ja Nalalla oikein hyvin. Molemmilla oli n. 300 metriä pitkät jäljet, jotka sujui hyvin.. Välillä tuli pientä pyörimistä esim polun ylityksessä Nala lähti vähän matkaa nuuskimaan polun hajuja. Ensi vuonna oikeasti voisi harkita molemmille kokeita, tämä nenänkäyttö sopii niin hyvin sekä Nalalle että Nemolle! :)

Mila vielä lopuksi teki metallinnostoa ja alkaahan se kapula nousemaan sieltä maasta jo ihan hyvin, mutta muuten on aika ällöä vielä :D Harjoitellaan :)


Torstain Nemon agiliitelyt

ääh..Nämä meni niin huonosti, ettei niistä viitsi edes kirjoittaa! :( Itse olin ihan kassalla ja ohjasin surkeasti ja Nemo oli jotenkin tosi laiskalla päällä, eikä yhtään syttynyt niin kuin yleensä..

Kotona Nalalle käännöksiä, jotka on parantunut! Tunnarista löytyi Milalle ja Nalalle 3/3 omaa ekalla molemmilla 30 tunnarin joukosta! :) Kehitystä, kehitystä :) Milakin lähti jopa vauhdilla etsimään ensimmäistä kertaa :) JES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti