maanantai 29. joulukuuta 2014

Mennyt vuosi 2014, tuleva vuosi 2015

Mennyt vuosi ei ehkä kaikilta osin mennyt niin kuin piti, mutta sitten taas toisaalta se on mennyt paremmin, kuin osasin odottaa!


Viime vuonna kirjoittelin seuraavia tavoitteita tälle vuodelle:

Nemo: 

Ensi vuonna alkuvuodesta lähdetään tavoittelemaan SM-nollia kasaan. Tavoitteena saada kasaan kesäkuuhun mennessä 7 sm-nollaa, jos mennään vielä samoilla säännöillä.

Tokokokeissa käydään ainakin kerran, ja se tulee olemaan syyskuussa Japsiyhdistyksen järkkäämissä tokokokeissa, missä samalla kisataan japsien tokorotumestaruuksista. Mahdollisesti kisataan useampikin koe. Tavoitteena kuitenkin ensi vuoden aikana kerätä TK2! :)

Rallytokokokeissa käydään, jos sattuu hyvään saumaan ja olemaan kotikisat.

Näyttelyissä tullaan käymään joitakin kertoja. 

Apua, millä mä kerkiän jo Nemon kanssa nää kaikki toteuttamaan... :D


Nala:

EVL-luokka olis tarkoitus korkata alkuvuodesta ja katselin jo tänään, että huhtikuussa voisi viimeistään aloitella! :) Tavoitteena saada ensi vuonna edes 1 kpl EVL1-tuloksia, en pistä pahakseni jos tulee kaksikin ;)

Näyttelyissä tullaan käymään, ja nyt leivotaan meidän rumasta ankanpoikasesta se muotovalio, ei voi olla niin vaikeeta! 

Mejää tullaan tuskin treenaamaan, mutta jos vaan aikaa on, niin ei unohdeta tätäkään lajia.


Mila:

Agissa tavoitteet ensi vuonna nousta 3.luokkaan, eli kolme kappaletta LUVAn arvoisia nollia pitäisi saada. Ja toivottavasti loppuvuodesta vielä nollia saataisiin kerättyä vuoden 2015 sm-kisoihin.

Tokossa korkataan VOI-luokka viimeistään japsien tokokokeissa, toivottavasti ennenkin. Tavoitteet ensi vuodelle saada VOI1 ja päästä treenaamaan EVL:ää varten.

Näyttelyistä haetaan vihdoin se 1 puuttuva SERT! Tavoitteena FIN MVA! :)


Toteutuma vuodelle 2014:

Nemo: 

Agility lopetettiin kokonaan, sillä sen kroppa ei jostain syystä enää kestänyt agilitya vaan Nemo alkoi kiertelemään hyppyjä. Nemo osallistui yksiin agikisoihin, jotka olivat japsien agirotumestaruudet, tulos yliaika5 ja hyl.

Syyskuussa Nemo osallistui japsien tokorotumestaruuksiin, tuomarina Marita Packalen. Tulos 168p., AVO1 ja TK2, lisäksi japsien tokopronssi :) Siihen oli ihana päättää tokoura! <3

Rallytokokokeissa käytiin marraskuussa saaden kaksi hyväksyttyä tulosta.

Näyttelyissä Nemo kävi helmikuussa Virossa saaden vara-CACIBin, maaliskuussa Jyväskylän ryhmänäyttelyssä ollen ERI4 ja kasvisluokka sai KP;n :) Taisi olla Marja-Leena Kääpän eka japsi kasvisluokka!! :)
Loppuvuodesta Nemo kävi pyörähtämässä Liettuassa kehässä saaden sertin ja ekan CACIBinsa. Toisin sanoen saldo vuodelta 2014 Nemolle LT MVA ja 1xCACIB :)
Nala:

Tokokokeissa käytiin kahdesti, toisesta punainen kortti, toisesta 1-tulos! Useammassa piti käydä, mutta en saanut millään aikaiseksi! :( Mutta kuitenkin mittelille 1x EVL1! niin onhan sekin jo aikamoinen saavutus! :)

Näyttelyissä käytiin 8 kertaa Suomessa, 3 kertaa Virossa ja 2 kertaa Liettuassa. Nalan tulos oli ylitse odotusten! Suomessa 2 x SERT -> FI MVA, 1 x ROP, Virossa 1 x SERT -> EE MVA, 1 x vara-CACIB -> CACIB ja Liettuassa 1 x SERT -> LT MVA, 1 x vara-CACIB ja 1x CACIB (eka oikea sellainen!) ja 1 x VSP! :)
Eli kolmen maan valio ja 2 x cacib

Mejää ei vaan keritty taaskaan treenaamaan...

Mila:

Mila sai agilitystä 2-luokasta LUVAn ja SERTin toukokuussa, jolloin nousi 3-luokkaan. Ekoissa kolmosluokan kisoissaan voitti kokoluokkansa puhtaalla radalla, mutta harmillisesti 0,25s yliaikaa, joten eka hyppyserti meni siinä. Nooh, eiköhän me joskus vielä saada jotain. Vauhti on nimittäin alkanut löytyä! :)
Kolmosluokasta Mila kerkisi tekemään 2 x aginollaa ja 2 x hyppynollaa, joista 2 on tuplanolla, eli sm-kisoja varten on jo tupla ja neljä nollaa. 3xaginollaa enää tarttis kerätä! :)

Tokokokeisiin ilmoitettiin, mutta koira aloitti harmillisesti juoksut, joten ei sitten päästy osallistumaan! :(

Näyttelyissä käytiin Suomessa 7 kertaa, Virossa 2 kertaa ja Liettuassa 2 kertaa. Tulos Suomesta 1 x SERT -> FI MVA, 1 x CACIB, 2 x ROP, 1 x vara-CACIB, Virosta 1 x SERT -> EE MVA, 1 x CACIB, 1 x ROP, 1 x vara-CACIB ja Liettuasta 1 x SERT -> LT MVA, 1 x CACIB, 1 x ROP, 1 x vara-CACIB  :)
Eli kolmen maan valio ja 3 x cacib
Noh, mitäs sitten ensi vuonna 2015??

Nemo:

Agilityn osalta Nemo ehkä osallistuu japsien agirotumestaruuksiin, ei muuta.

Tokoa hömpötellään, mutta siihen se jää, ei kisata enää.

Rallytokossa haetaan Nemolle 1xALOhyv ja katsotaan, kerittäisiinkö jopa AVO-luokkaan

Näyttelyissä Nemo pyörähtää joitain kertoja, viimeistään eläkeläisenä! :) Inttivaliota ei tavoitella, mutta katsotaan, vieläkö jonnekin mentäisiin :)

Uusintakuvaukset

Nala:

Ei enempää eikä vähempää kuin TVA. Kyllä se sieltä tulisi kun vaan kävisi kokeissa.

Näyttelyissä voitaisiin koittaa käydä ja hakea jostain maasta 1xCACIB lisää... 

Uusintakuvaukset

Mila:

Agilityssa pyritään saamaan SM-nollat kasaan ja osallistutaan SM-kisoihin. Eka sertikin ois kiva saada!

Tokossa haetaan se VOI1 ennen sääntömuutoksia! 

Näyttelyissä käydään hakemassa 1x CACIB jostain, eli tavoitellaan CIBiä.

Ja ehkä yhdet pennut voisi laittaa loppuvuoden tavoitteeksi. Jos ei kerkiä alkamaan loppuvuodesta juoksut, niin sitten ne menee 2016 vuoden puolelle, mutta ensi vuoden syksyyn asti me harrastetaan kovasti! :)


2 kommenttia: