lauantai 27. joulukuuta 2014

Reissu Liettuaan

Joulukuussa tehtiin kolmen naisen ja yhteensä seitsemän koiran (4 mittelin, 2 japsin ja yhden schipperken) kanssa reissu Liettuan kaksipäiväisiin KV-näyttelyyn Vilnaan.

Aika stressaavia moiset matkat, kun univelkaa jää monesta yöstä ja koko ajan pitää pysyä ratissa yliskarppina, kun liikennemerkit on välillä vähän vaikeasti tulkittavissa ja liikennettä on...

Noh, hengissä selvittiin Vilnaan (ja sieltä takaisinkin!) Ja se varmaan oli tärkein asia tuolla reissulla... Toiseksi tärkein asia oli itse näyttelyt ja nehän meni paremmin kuin nappiin!!Lauantaina japseilla oli tuomarina Harto Stockmari, joka on aiemminkin tykännyt Nemosta enemmän kuin Milasta (mitä harva tuomari kyllä tekee!) Noh, niin tapahtui nytkin, joten Nemo PN1 LT CAC = SERT -> LT MVA, CACIB, ROP
kuva Natalja Jakubauskiene

kuva Natalja Jakubauskiene

Mila kyseisenä päivänä VAL ERI2 vara-CACIB

Mitteleillä oli tuomarina norjalainen miestuomari. joka kyllä tykkäsi Nalasta, mutta Nala oli ihan reissaamisesta ja häkkeilystä jumissa, niin se ei liikkunut yhtään, joten VAL ERI2 ja vara-CACIB

Sunnuntaina sitten lauantaista viisastuneena liikutin reippaasti Nalaa ravilla ulkona ennen sisälle menoa ja johan se alkoi liikkua paremmin.

Sunnuntaina mitteleillä oli vuorostaan Harto Stockmari. Harto valitti Nalan PN1:ksi, joten Nalan päivän saldo oli LT CAC = SERT -> LT MVA, CACIB ja lopulta VSP! :)

Nemo jäi näyttelyistä pois, koska Liettuassa serti jää ykköseksi sijoittuneelle, niin en halunnut ottaa riskiä. Olihan se jo saanut kaiken, mitä tarttettiin! :)

Japseilla oli tuomarina makedonialainen miestuomari. Mila PN1 LT CAC = SERT -> LT MVA, CACIB ja ROP!

kuva Natalja Jakubauskiene
Aivan superonnistunut reissu kaikenkaikkiaan. Pikkuisen meinasi olla vastoinkäymistä omassa olotilassa, kun välilevynpullistuma ei tykänny autoilusta, lisäksi oli paha flunssa ja vielä kielikin paloi tosi pahasti, mutta sitkeesti hampaita purren mentiin loppuun asti. Harmittaa vaan, kun ei pystynyt oikein nauttimaan muuten Vilnasta.

Nalasta ei nyt keritty saamaan kuvia kehissä, kun oli vähän hektistä! :D

Mutta hienointa reissussa oli se, että kaikki koirat saivat reissusta jotain! :)

Reissulaisten saldo:

7 x LT CAC (kaksi yhdelle)
7 x CACIB (kaksi yhdelle)
2 x jun CAC
2 x ROP
2 x VSP
5 x LT MVA
1 x LT jun MVA

Aika paljon kaikkee ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti