lauantai 26. tammikuuta 2013

uintia ja aksaa


Viime perjantaina koirat pääsivät uimaan, koska mun flunssan ja kovan pakkasen takia perjantain perinteiset agitreenit oli peruttu.

Nemo ja Mila ovat nykyään aika vesipetoja (tai no Nemohan on aina rakastanut vedessä läträämistä), mutta jostain syystä viimeisellä kerralla veteen meno oli todella vaikeaa kummallekin!


Menneellä viikolla kävin kouluttamassa 1-luokkalaisille tämän radan, teemana 0-rata


Kotitokossa ollaan treenattu erityisesti Nalan ja Milan kaukoja. Erityisesti Nalan kaukot on alkanut kehittyä ja alkanut näyttää siltä, mihin päästiin tuossa syksyllä. Milan S-I ei ole oikein avautunut, mutta muihin vaihtoihin olen jo alkanut ottaa käsimerkkejä mukaan :) Jotenkin Mila on yhdistänyt peru-käskyn ja istumisen, mutta ei sitä pyllyn pitämistä vielä!


Perjantaina olen tällä kaudella kouluttanut myös jatko1:stä.. Enpä ole itseasiassa jatko1-ryhmää kouluttanut viimeksi kuin öö, 2 vuotta sitten?? Joten ihan kivaa vaihtelua ollut, vaikka hirmuisen haastavaa!

Perjantain valkoisten treeneissä oli röllit, ja rata näytti tältä:Odotellessa käytiin tekemässä Nalan kanssa vähän seuruuta, istumista, luoksetuloa ja kaukeleita viereisellä kentällä. Seuruu ihan kivannäköistä, ja kontaktikin alkoi parantua, kun vähän muistuttelin. Viimeiseen seuruukertaan verrattuna perjantain tekeminen oli todella kivannäköistä!

Istuminen ookoo ja toisella toistolla otettiin myös kävelyt mukaan ja hyvin pysyi. Lisäksi tykkäsin Nalan aktiivisesta päästä, joka seuras mua taaksensa.

Luoksetulossa ihan kiva seisominen ja maahanmeno. Lisäksi tein putkista seisomista ja ihan ookoo -suorituksia :)

Loppuun kaukoja n. 7-8 metrin päästä ja ihan ookoo-vaihtoja, mitä nyt muutama kuunteluongelma, mutta ei mitään järkyttäviä ongelmia ollut, jeeeee! :)


Sitten Nemon kanssa rölli-radalle ja NOLLAhan sieltä tuli! 40s meni rataan, eli ihan kivalla sykkeellä Nemo liikkui :) Itsellä vähän myöhästyi 6-esteen ennakoiva valssi, mutta muuten oli ookoo menoa (jopa oma ohjaukseni?!) :) Nollalla ja tuolla ajalla Nemo voittikin meidän ryhmän röllit :)

Mila sitten: 6-este ohjautui paremmin, mutta sitten valui A:lta läpi 13-esteen päällejuoksussa ei kestänyt mun liikkumista. Jätin nimittäin Milan aika yksin suorittamaan hyppyä, mitä se ei aina ihan kestä! Se, mistä olin tyytyväinen oli KEINU! Mila teki ekalla kerralla keinun ihan reippaasti ja vielä toisellakin kerralla, jesjesjes!! :) Ja vitsit, mikä vauhti Milalle on tullut tällä kaudella, aiva huikea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti