maanantai 7. tammikuuta 2013

Agia ja tokoa viikonlopun kunniaksi

Perjantaina mulla on oma koulutettava ryhmä, joten samalla tytöt raahautuu mukavasti mukana :) Nemo ja Mila pääsi tekemään agia ja Nala ihan vähän tokoo.

Mulla oli agitreenien ideana pienet kurvit, päällejuoksu, saksalainen ja pakkovalssi. Ihan kivasti alkoi Nemollakin löytyä pienempiä kurveja. Nemo on ennen tehnyt pakkovalssitkin niin, että kiertää esteen jonkun metrin päästä, mutta nyt päästiin aika lähelle siivekettä. Milalla meinasi vieläkin olla vähän ongelmia päällejuoksussa, eli ei kestänyt mun irtoomista vielä.

Kepeillä harjoiteltiin vielä sivuttaisirtoomista, ja molemmilla oli ongelmia viimeisen välin kanssa eli tähän treeniä :) Olin kuitenkin ihan tyytyväinen treeneihin.

Nalan kanssa tehtiin seuruuta, istumista, luoksetuloa ja kaukoja.
Seuruu ookoo, vähän paikaltaan käännöksissä jäi vaillinaiseksi pyllyn käyttö. Istuminen on selvästi alkanut tulla selkärangasta. Luoksetulo kauhee! Stopit putkea käyttäen oli ookoo, mutta kokonaisessa liikkeessä teki seisomisen maahanmenona ja seuraavalla kerralla teki läpijuoksun! Höh!

Kaukoissa on taannuttu ihan hirveästi. Nalan kaukot oli jo melkein valmiit ennen motivaatio-ongelmaa, mutta nyt ne on ihan alkeissa taas. I-S -vaihdossa ottaa tosi helposti askelia eteenpäin. S-I -vaihdossa menee helposti maahan. Noh, ei muuta kuin aloitetaan sitten alusta :D


Sunnuntaina käytiin usean remmiläisen kanssa treenaamassa porukalla hallilla tokoa.

Nalalle ja Milalle ruutua ja tunnarit. Nalalle oli vienyt etukäteen lätkän ruutuun ja hain koiran autosta. Suoraan n. 15metristä bongaaminen ja lähettäminen ja nappiruutu. Seuraava toisto lätkällä 20m ja ookoo. Kolmas ilman lätkää n.20m ja ookoo edelleen.

Tunnarille lähteminen oli molemmilla ongelma. Molemmat lähtivät vasta jollain 3-4 käskyllä kapuloille eli lähettämistreeniä ja motivaatiota tunnaria kohtaan! Molemmilla kuitenkin varmat haistelut ja omat tuli takaisin. Toisella toistolla Nala bongasi vielä tunnarin takaa ruudun ja kävi eka ruudussa ja sitten noutamaan oma kapula ja palautus... Vitsi mikä pelleilijä se on :D

Milalle ruudussa vietiin yhdessä lätkä ja bongaaminen ja lähettäminen 15metristä. Hyvä oli ja nätisti jäi seisomaan paikalleen. Pari kertaa vielä 20metristä lätkälle ja ookoo! Tunnarilla ei muuta ongelmaa kuin lähteminen! Milalle vielä putkelta stoppaamisia ja otin omaa kroppaakin käyttöön, kun meinasi valua! :( Ääh, tää ei varmaan koskaan tuu valmiiksi ?? :O

Nalalle vielä paikkamakuu ryhmässä ja tässä meni toisella maahan! Treeniä!

Nemolle loppuun nouto- ja stoppitreeniä. Nouto alkoi onnistua, kun tein palautuksessa pienen askeleen sivulle oikealle. Odottaminen meinasi Nemolle liikaa ja kun palkkasin odottamisesta, ei meinannut lähteä enää. Tähän pitäisi löytää balance. Luoksetulon stoppeja treenattiin pallolla ja ne oli ihan ookoo, kun koira on niin pallohullu :)

Motivaatio alkaa pikkuhiljaa löytyä itselle, jes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti